Правителството на България, съставено от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ е

...
Правителството на България, съставено от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ е
Коментари Харесай

Костя Къс.: Вие сте убийци, престъпници и неможачи! Желязков обмисля да го изхвърли за 3 заседания

„ Правителството на България, формирано от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ е формирано от нарушители “, с тази нагла и арогантна декларация от страна на путиноида Костя Къс. стартира днешното пленарно съвещание. Смуглият политик от " Максуда " имаше поради правосъдното решение по отношение на демонтажа на Паметника на руската войска.

По думите му, от 30 години страната е в безвластие, което се е видяло преди два дни със „ подиуми на самозабравил се фашистки башибозук тук, в Народното събрание “.

Той неколкократно назова народните представители от другите групи „ нарушители “.

„ В Народното събрание сега в България вземат решения убийци. Убийците на един народ. Основатели на корупцията в България. Компаньонки, за които се носят митове. Баш крадци и използвани от американците бандити “, съобщи той.



Костадинов заприказва и за линч. „ Свинщините се заплащат, а с лишаване, пострадване и проболяване на най-милото “, съобщи той. „ По-гнусна, долнопробна власт не е имало в България “, добави той. „ Вие сте некачествени хора, неможачи “, добави той.

„ Вие, които сте си въобразили, че можете да разполагате с страната като продажница, да я подмятате и продавате както ви хрумне, ще се сблъскате с правораздаването “, продължи Костадинов. Цялото му изявление беше в този дух.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков направи остра забележка на Костадинов: „ Г-н Костадинов, натрапвам ви забележка и я натрапвам с ясното схващане, че би трябвало да ви отстраня за 3 съвещания минимум, правилникът разрешава, за извънредно грозния език, който е извънредно грозно лице на антипарламентаризма в нашата страна.

Но няма да ви отстраня от съвещание, тъй като това от вас е търсена провокация, по сходство на онзиденшната провокация. Така че ви оставих да покажете, да разкриете същността на езика, на вашата хармония, за което не мога да ви благодаря. Така че ви натрапвам забележка “.

Явор Божанков от ПП-ДБ също се възмути от изявлението на Костадинов и цитира негови думи: „ подчовеци “, „ фашистка сган “, „ нечовешка паплач “. Той го съпостави със Сталин и Хитлер.  

Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР