Правителството на България може да бъде оглавено от шоумен. Това

...
Правителството на България може да бъде оглавено от шоумен. Това
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Новият шериф в града

Правителството на България може да бъде управлявано от шоумен. Това заяви съветския вестник Независимая Газета.

Посочва се, че Трифонов не е първият, трансформирал медийната си известност в политически капитал. За разлика от Доналд Тръмп и Володимир Зеленски, обаче постоянно е бил с политическа позиция.

Платформата за публицисти от Балканите bne IntelliNews дефинира Трифонов като ‘‘Новия шериф в града‘‘. Посочва се, че има клюки за негови връзки с Мултигруп, за които той ще би трябвало да даде пояснение.

Германската медия ‘‘Нойе цюрихер цайтунг‘‘ го дефинира като мегафон на недоволните. Припомня се негов концерт преди няколко години.

Там той се появи на мотор, приличайки на застаряващ мъж, наподобяващ на младеж, опитващ да притегли вниманието. Холандското издание De Standaard напомня, че шоументът отдавна се подиграва на ръководещите.

Той е декларирал своите политически упоритости преди четири години, макар че основа своята партия преди две. Посочва се, че той не разкрива картите си, а се въздържа с мнения в обществените платформи.

Италианският създател Андреа Таркини го назовава ‘‘Българският Бепе Грило‘‘. Посочва се, че политиката в отбрана на елементарните жители е в основата на неговата стратегия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР