Правителството може да изземе имения на олигарси в Лондон и

...
Правителството може да изземе имения на олигарси в Лондон и
Коментари Харесай

Вице на Джонсън: Изземваме имоти на руски олигарси в Лондон, настаняваме в тях бежанци от Украйна

Правителството може да изземе имения на олигарси в Лондон и да ги употребява за настаняване на украински бежанци, сподели вицепремиерът на Англия Доминик Рааб, представен от медиите на острова.

Той заяви новината, след рецензии, че държавното управление работи прекомерно постепенно във връзка с глобите.
Руските елити могат да бъдат иззети и предадени на украински бежанци, предложи вицепремиерът.

Днес, министър председателят Борис Джонсън прикани за незабавна среща на върха на Организация на обединените нации след съветска офанзива против атомна електроцентрала в Украйна.

Попитан по радио LBC дали Англия може да завземе парцели, благосъстоятелност на съветски олигарси в наказване за нашествието на Москва в Украйна, Рааб сподели: „ Ако имаме доказателства и правно съображение, тогава ще го създадем “.

Натиснат дали ще поддържа потреблението на тези парцели за настаняване на украински бежанци – ход, свикан от либералдемократите, Рааб отговори: „ Да, безусловно ".
„ Разглеждаме всичко в кръга, това е екипна работа в държавното управление, от министъра на външните работи и защитата до Майкъл Гоув и несъмнено, министър-председателят се стреми към това доста интензивно. "

Правителството на Обединеното кралство е изправено пред рецензии, че е прекомерно постепенно в метода си към използването на наказания против съветски фигури и свързани активи.

Председателят на Лейбъристката партия Анелиз Додс сподели, че Обединеното кралство би трябвало да „ престане да се влачи “ в ограничението на средствата, които идват от фигури, свързани с Путин.

Тя сподели пред Sky News: „ Със сигурност бих споделила, че сме били прекомерно меки, изключително през последните 10 години, във връзка с тези средства, които идват от свързани с Путин олигарси и предприемачи “.

Тя добави: „ Виждаме, че даже с новите ограничения, които най-сетне бяха извлечени от държавното управление в този момент, те споделят, че ще разгласят в понеделник, 18-месечен прозорец, преди да влязат в деяние – това просто не е задоволително добре. "

„ Имаме потребност от незабавни дейности в този момент. Можем да въведем тези регистри на задгранична благосъстоятелност за 28 дни, имаме вяра, че бихме могли да ги накараме да работят и да наложим тази бистрота. "

Рааб разясни, че Обединеното кралство е „ в авангарда “ при налагането на наказания върху парите, свързани с Кремъл.

Попитан по време на телевизионни изявленията за какво Европейският съюз е глобил повече обособени съветски елити, в сравнение с Англия, той сподели в BBC Breakfast, че това е „ подправено разграничаване “, добавяйки: „ Въпросът не е дали става дума за физически лица или компании, а къде са парите.”
Отделно той сподели: „ Имаше непрестанен коментар, че Обединеното кралство по някакъв метод е било постепенно – ние не сме били мудни. Бяхме в авангарда на предприемането на дейности и, несъмнено, това, което е в действителност значимо, е да действаме съгласно нашите съдружници, европейски, американски и други съдружници от НАТО. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР