Правителството, което ще предложи ще бъде от експерти, които могат

...
Правителството, което ще предложи ще бъде от експерти, които могат
Коментари Харесай

Борисов към Фон дер Лайен: Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от експерти, които могат да стабилизират България


Правителството, което ще предложи ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България.

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който взе участие в срещата на ЕНП в Атина и беседва с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Ето какво още показа Борисов:

" ще продължи разговора с всички парламентарните партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност. Заявих още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна. Въпреки рецесиите, през които минава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на втората част от ескадрилата F-16. България поддържа и вероятностите за участие на Република Северна Македония в Европейски Съюз, само че е време и съседката ни да извърши своите отговорности от този развой като даде конституционни гаранции за правата на всички свои жители ".



В Атина Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беседва и с ръководителя на Европарламента Роберта Мецола. Ето какво написа водачът на ГЕРБ:

" ще предложи състав на кабинет. Убеден съм, че на страната ни е належащо устойчиво държавно управление. Това заявих пред ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола, с която разговаряхме в границите на срещата на ЕНП в Атина. Благодарих й, че Европарламентът за следващ път поддържа България по пътя й към Шенген и подчертах, че е неприемливо пред страната ни да се слагат спомагателни политически условия, откакто от дълго време сме изпълнили всички критерии за участие ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР