Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията, осветли и

...
Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията, осветли и
Коментари Харесай

Радев: Ще бъде крайно безотговорно, ако и този парламент приключи без да състави редовно правителство

Правителството, което назначих, засегна надълбоко ползите на мафията, осветли и пресече доста схеми. Всички видяха празните язовири, станаха ясни парите, предплатени за поправки и градежи на хартия, както и къде отиват заемите на Българската банка за развиване. Атаката против министъра на стопанската система цели да обезсмисли и да сложи под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет, във Facebook.

И на съвещанието на КСНС, и на извършените досега съвещания, парламентарно показаните партии демонстрират, че ясно схващат провокациите, пред които е изправена страната.
 Румен Радев отбрани Кирил Петков: Атакуват го корупционери Румен Радев отбрани Кирил Петков: Атакуват го корупционери
Президентът Румен Радев отбрани служебният стопански министър Кирил Петков като разгласи, че офанзивата против него за канадското гражданств...

Очаквам това схващане да се придвижи като отговорност и в Народното събрание, с цел да може да се актуализира бюджетът, тъй че да има задоволително средства с цел да посрещнем рецесиите, пред които сме изправени. Няма място за политиканско преиначаване, когато става дума за здравето на българите и за сигурността на границата.

Именно по гласуването на актуализацията ще си проличи кои партии работят за хората и кои за себе си.

Ще бъде извънредно безконтролно, в случай че и този парламент завърши без да сформира постоянно държавно управление и в това време без да актуализира бюджета. Това ще остави идващият длъжностен кабинет с вързани ръце по време на рецесия, написа Радев.

Освен това, президентът отбрани икономическия министър Кирил Петков от офанзивите на `корупционери ". Вижте по какъв начин го направи.
 Каримански: Бюджетната комисия се събира изключително, актуализация на бюджета е нужна Каримански: Бюджетната комисия се събира изключително, актуализация на бюджета е нужна
Първото изключително съвещание на Комисията по бюджет и финанси ще бъде още през днешния ден, от 14.30 часа. На него ще приемем вътрешните правила за...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР