Правителството има за цел да използва изкуствения интелект, за да

...
Правителството има за цел да използва изкуствения интелект, за да
Коментари Харесай

Торите планират с изкуствен интелект да `закрият десетки хиляди работни места` при бедствие, `подобно на скандала в пощите`

Правителството има за цел да употребява изкуствения разсъдък, с цел да размени десетки хиляди работни места в държавната работа, твърди водач на синдикат през днешния ден.

Това идва, когато TUC предизвестява за риска от злополучие, сходно на абсурда Horizon на Post Office, в случай че служащите не получат думата за това по какъв начин се пускат машините. Вицепремиерът Оливър Даудън тази седмица сподели, че възприемането на ИИ е единственият метод да се понижи държавната работа, която би трябвало да загуби 66 000 чиновници според проектите на торите.

Но генералният секретар на Съюза на публичните и търговски услуги Фран Хийткоут сподели: „ Торите явно желаят изкуственият разсъдък да бъде средството за редуциране на десетки хиляди работни места в държавната работа, тъй че те би трябвало да бъдат чисти и да признаят, че в DWP, правосъдната система, HMRC и други отдели, че желаят програмен продукт, който да съди и да взема решение гражданите; за машината да ръководи. ”

Тя сподели, че PCS, която съставлява 190 000 държавни служи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР