Правителството и парламентът фалират и идейно, и като компетенции. Единственото

...
Правителството и парламентът фалират и идейно, и като компетенции. Единственото
Коментари Харесай

Костадинов за казуса с ИТН: Единственото решение е разпускане на парламента и нови избори

Правителството и Народното събрание банкрутират и идейно, и като пълномощия. Единственото решение е разформироване на Народното събрание, оставка на кабинета и нови избори. До края на месеца държавното управление завършва. Дори да си купят още депутати, те ще зависят доста от тях. Този парламент се изчерпа ". Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на Нова Нюз.

Той разяснява и свадите в Има Такъв Народ. " Погнусен съм от актуалната политическа обстановка. Виждаме дъното на дъната. И различен път е имало покупко-продажба на депутати, само че тази коалиция стартира с огромни обещания, искаше да наложи нов морал. Сега новият ГЕРБ смения остарелия ", уточни той.

По думите му, който поддържа Движение за права и свободи, си подписва смъртната присъда. " Не можем да подкрепим бюджет, който задълбочава задлъжнялостта на България. Ако паднат спомагателните 2 милиарда дълг, ще подкрепим бюджета. Но те няма да го създадат, тъй като не им излизат сметките. Властта не е лоялна на обществото, а на американското посолство ", разяснява Костадинов.

" Възраждане " ще завоюва вота и ще изтеглим проекта за влизане в еврозоната. С изборите ще се излекува политическата система. Несериозно е да приказваме за съветски ползи във властта ", счита още партийният водач.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР