Правителството е започнало сериозна работа по възможността Великобритания да остане

...
Правителството е започнало сериозна работа по възможността Великобритания да остане
Коментари Харесай

Постоянен митнически съюз с ЕС може да спаси сделката за брекзит

Правителството е почнало " сериозна работа " по опцията Англия да остане в непрекъснат митнически съюз с Европейски Съюз като метод за избавяне на договорката за Брекзит, оповестява в. " Индипендънт ", представен от Българска телеграфна агенция.
И при брекзит без договорка: Британците ще пътуват в Европейски Съюз без виза За това се споразумяха посланиците на 27-те страни-членки
Подготовката е в ход на високо ниво под натиска на няколко министри от кабинета, които упорстват министър председателят Тереза Мей да се съгласи с концепцията за митническия съюз, с цел да склони лейбъристките депутати да поддържат контрактуваната от нея договорка, написа вестникът, който се базира на почитан източник от Уайтхол.
Англичанин желае да се мести в България поради брекзит Часовникът на брекзит тиктака и кара от ден на ден британци да търсят различни решения
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин желае Обединеното кралство да бъде в непрекъснат митнически съюз с Европейски Съюз след Брекзит, до момента в който Мей до момента бе срещу, казвайки, че това ще пречи на способността на Англия да подписва самостоятелни търговски съглашения по света.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР