Правителството е твърдо ангажирано с пълното изпълнение на Националния план

...
Правителството е твърдо ангажирано с пълното изпълнение на Националния план
Коментари Харесай

Донев: Кабинетът е ангажиран с изпълнението на Националния план за възстановяване и устойчивост

Правителството е твърдо ангажирано с цялостното осъществяване на Националния проект за възобновяване и резистентност. Това написа служебният министър председател Гълъб Донев в писмо до ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, осведомиха от Министерския съвет.

Донев благодари на Лайен за нейната висока оценка за качеството на Националния проект за възобновяване и резистентност на България и за напредъка по неговото осъществяване. Преди седмица ръководителят на Европейска комисия приветства българското държавно управление за сполучливите първи стъпки по осъществяването на Националния проект и осведоми за изплащането на първия транш от 1,37 милиарда евро за България.

Като последващи цели Донев отбелязва стъпки в областта на върховенството на закона, ограничения за битка с корупцията, ограничения за енергийна успеваемост, а също и вложения, целящи подобряването на обществената, здравната и други сфери.

В писмото си министър председателят Донев също удостоверява твърдия ангажимент на българското държавно управление за цялостното осъществяване на Националния проект.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР