Правителството е стабилно, защото дава ясна перспектива накъде се движи

...
Правителството е стабилно, защото дава ясна перспектива накъде се движи
Коментари Харесай

Асен Василев уверен преди вота на недоверие: Даваме ясна перспектива за България

Правителството е устойчиво, тъй като дава ясна вероятност накъде се движи България. Това разяснява финансовият министър Асен Василев в коридорите на Партийния дом по време на разискването на против кабинета " Денков ".

" Вършим извънредно сложни промени, които бяха отлагани 20-30 години. Тези 66 ограничения, които бяха заложени с второто заплащане (по ПВУ), придвижиха цели браншове, които години подред бяха замитани под килима ", не пропусна да регистрира Василев.

Шефът на финансовото ведомство акцентира още и значимостта от случването на правосъдната промяна, което щяло да бъде " комплицирана борба ".

" Първите крачки са направени, имаме още доста дълъг път пред нас. Не на последно място, тъй като зададохме ясна посока на България към Европа. Бизнесът стартира да влага. Спестяванията на българските жители са се покачили със 7 милиарда лв.. "

Финансист номер едно разяснява и идното на следващия ден гласоподаване на вота на съмнение против кабинета: " Не знам за ГЕРБ и Движение за права и свободи, питайте тях. Но не бих подценявал вота на съмнение, тъй като до момента в който едно нещо не е реалност, то не е несъмнено ", колеблив бе Василев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР