Правителството е стабилно. Мнозинството е стабилно, защото ние нямаме различия

...
Правителството е стабилно. Мнозинството е стабилно, защото ние нямаме различия
Коментари Харесай

Цветанов: Правителството е стабилно, държавата се променя към по-добро

Правителството е устойчиво. Мнозинството е устойчиво, тъй като ние нямаме разлики с нашите сътрудници по управническата стратегия, към която сме се обединили и съдружното съглашение, което изпълняваме. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов нощес в предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Смятам, че страната се трансформира към по-добро, поради самият факт, че имаме 4% икономическия напредък и може да се възнамеряват средства за 10-процентово нарастване на заплатите в бюджетната сфера ", добави той. Днес от българския парламент отсъстват депутатите на опозицията, които са определени за парламентарна активност, а отиват да се срещат с електората си. Това обикновено и отговорно ли е? В политиката един желае да реши проблемите, различен желае да разрушава и да основава проблемите ", разяснява Цветанов.

По думите му промяната на тримата министри от кабинета е била честен акт и през днешния ден държавното управление е доста по-легитимно. „ С този честен акт ние нямаме смяна в управническата си стратегия за увеличение на приходите, правене на секторни политики, стопански напредък и развиването на всеки един район от страната ", уточни още той. По думите му от Българска социалистическа партия не са опция и не дават никакви решения на въпросите.

„ В нашите структури споделят, че би трябвало да даваме благо и драго, с цел да остане Корнелия Нинова ръководител на Българска социалистическа партия, тъй като това значи, че те ще не престават да имат вътрешните си проблеми, до момента в който се срещат с електората си ", сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Съдбата не е на никой различен, а на самите нас. Всеки един от нас би трябвало постоянно да бъде деен с държанието си и с правото да избира тези, които би трябвало да го ръководят ", означи Цветанов.

„ Държавата не е в положение в този момент и незабавно да реши всичко. Проблемите са наслагвани в десетилетия и сега условията са доста по-големи. Прави се доста, само че към момента има неща, които не могат да бъдат направени, тъй като не стигат запас и време ", добави той. „ Всяко едно изпитание в политиката е да бъде решен даден проблем. Това, което през днешния ден опозицията подхваща във всяка една сесия на българския парламент, е да клати властта ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР