Правителството даде съгласието си два имота – частна държавна собственост,

...
Правителството даде съгласието си два имота – частна държавна собственост,
Коментари Харесай

Два държавни имота влизат в капитала на "Индустриални зони"ЕАД

Правителството даде единодушието си два парцела – частна държавна благосъстоятелност, да бъдат импортирани като непарична вноска в капитала на " Национална компания Индустриални зони " ЕАД.

Терените с обща повърхност от 94.4 дка се намират в Кърджали. Решението ще разреши реализирането на план за създаване на икономическа микрозона от актуален вид на територията на региона.

С друго решение кабинетът даде единодушието си " Български пощи " ЕАД да продаде посредством директно договаряне парцел в с. Крушаре, община Сливен. Той съставлява част от втория етаж на производствено-техническа постройка и ще бъде продаден на съсобственика на парцела на цена не по-ниска от избраната от самостоятелен лицензиран оценител. По този метод се продължава политиката на държавното сдружение за възстановяване на финансовото му положение посредством освобождение от неоперативни активи, които генерират разноски, се показва в известие на държавната осведомителна работа.

Поради отпаднала нужда за функционалностите на Националния статистически институт, от ведомството се лишава правото на ръководство върху парцел – обществена държавна благосъстоятелност. Това са два етажа в административната постройка на бул. " 25 септември " №84 в Добрич. Те ще преминат в ръководство на регионалния шеф.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР