Правителство ще може да има само с първия мандат. Първият

...
Правителство ще може да има само с първия мандат. Първият
Коментари Харесай

Тома Биков: Правителство ще може да има само с първия мандат

" Правителство ще може да има единствено с първия мандат. Първият мандат е законният. Виждам, че сътрудниците от Политическа партия дават сигнали, че не желаят да има държавно управление. Доколкото разбирам, тяхна огромна цел е да слеем локалните избори с парламентарни. Ако Политическа партия са преди всичко, шансът за сформиране на държавно управление е най-малък. Ако ГЕРБ е първа мощ, има доста сериозен късмет да има държавно управление. От поръчките, които виждам, то няма да бъде съдружно, тъй като всички отхвърлят съдружния вид. Ние сме подготвени да предложим разнообразни формули за ръководство, тъй като имаме предпочитание България да има най-сетне парламент ".

Това сподели пред БНР Тома Биков от ГЕРБ.

И акцентира, че България е в институционален разпад.

" Когато няма постоянно ръководство, хората са демотивирани... Трябва да поставим старания да стартираме да възвръщаме това, което сме разрушили, а не да продължим да разрушавам, " означи Биков.

Според него, когато се прави правосъдна промяна, би трябвало да има диалог.

" След като диалогът е редуциран до това - който поддържа, е почтен, който не поддържа, е непочтен и мафиот, то ние ще я подкрепим. Друг е въпросът дали приемането на този закон ще значи правосъдна промяна? Съдебна промяна се прави с диалози, с включване на необятен кръг от хора, " разяснява той.

В предаването " Неделя 150 " Биков сподели още:

" Ако има данни за осъществени закононарушения от Владислав Горанов, това би трябвало да бъде решено от българския съд. Като финансов министър той вкара България в чакалнята на еврозоната, две години по-късно България не дава отговор за участие в еврозоната ".

По думите му " отговорност на Асен Василев е извънредно високата инфлация в България, а във финансов интерес на Василев е било " Лукойл " да продава по-скъпо гориво у нас ".

" Бензинът беше на повишена цена, тъй като съветският нефт, с който работи " Лукойл ", не беше на цената на този, с който работят останалите страни... Асен Василев организираше проинфлационна политика, която е в прорез с влизането ни в еврозоната, " съобщи още Тома Биков.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР