Правителство ще има, то обаче няма да бъде с пълен

...
Правителство ще има, то обаче няма да бъде с пълен
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Партиите могат да се обединят около 5-6 приоритета за един краткосрочен мандат

Правителство ще има, то обаче няма да бъде с цялостен мандат, а с някакъв къс период. Това съобщи водачът на " Републиканци за България " в ефира на Българска национална телевизия. Според него ще се осъществя третият мандат.

По думите му политиците би трябвало да си зададат въпроса какво би трябвало да се направи за страната, с цел да не губим пари от Плана за възобновяване и резистентност. Тези средства обаче изискват промени в 22 закона. За предходната година получихе 2,5 милиарда от 4 милиарда, разяснява Цветанов.

Според Цветанов решението на ПП-ДБ да не поддържат ръководство с присъединяване на ГЕРБ е политически вярно.

" Защото огромна част от електората, който ги поддържа, той е анти-ГЕРБ. Ако те създадат нещо, което да е обвързвано с ГЕРБ, на последващи избори - в случай че не скоро, то в границите на 10 месеца-година, това значи, че те ще изгубят и това, което имаха през днешния ден ", съобщи Цветанов.

Допълни, че партиите могат да се обединят към 5-6 целта за един кратковременен мандат - измежду тях правосъдна промяна и връщане към машинния избор.

" Защо беше въведена хартиената бюлетина? Имаме 44 000 недействителни бюлетини. На предходните избори имаше единствено 9000. Има 2754 сбъркани протокола с над 14 000 неточности ", съобщи Цветанов.

Коментира, че отминалите избори са генерална подготовка за локалния избор. Останах с разбиране, че Политическа партия имат акцент София, Пловдив и Варна, останалото малко им бяга от същинската политическа игра и послания, които би трябвало да бъдат чути там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР