Правителство и Народно събрание, които да работят за демонтиране на

...
Правителство и Народно събрание, които да работят за демонтиране на
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов посочи какво очаква от новия парламент

Правителство и Народно заседание, които да работят за разглобяване на досегашния модел на ръководство, би трябвало да сторят две неща даже и с вероятност единствено няколко месеца да ръководят. Това написа в юрист Николай Хаджигенов, едно от лицата на най-малката парламентарна мощ " Изправи се! Мутри вън! ".
Какви са двете задания съгласно Хаджигенов:
 Николай Хаджигенов: Гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват, с цел да убием ламята Николай Хаджигенов: Гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват, с цел да убием ламята
Преговори за кабинет към момента не се водят, само че аз персонално съм подготвен да стартира договаряния незабавно, тъй като това е значимо. Това съобщи съпредсед...
1. Промяна в ИК (Изборния кодекс) за видеонаблюдение на изборите, гласоподаване по пощата, електронно гласоподаване и МИР " Чужбина "!
2. Промени в Закон за съдебната власт (Закона за правосъдната власт) за предварително преустановяване мандата на Висш съдебен съвет, избор на нов Висш съдебен съвет с нови правила и нови хора. с цел да може предварително да се приключи мандата на настоящия основен прокурор Иван Гешев.
" Едва тогава има смисъл от нови избори. При сегашните условия ще получим коалиция с обединени нацита с цел да оказват помощ на герП и Васил Божков. Затова би трябвало натурализъм, а не идеологическо смокиново листо ", показва Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР