Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава

...
Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава
Коментари Харесай

Неполитическо правителство до пролетта е доста налудничава идея

Правителство до пролетта, което не е политическо, е много налудничава концепция, разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на въпрос за кабинет с времеви мандат, който е от специалисти.

Тя уточни, че постоянно държавно управление се избира за четиригодишен мандат, не с други периоди, визирани в някакъв план на решение.

На България й е нужно постоянно държавно управление, което да взема решения и което носи отговорност, акцентира Атанасова. По думите й, следва освен отговор на всички тежки рецесии, които явно служебното държавно управление не може да ръководи, престои да се гласоподава и създаде бюджет за идната година.

Това не е добре да направи служебният кабинет, тъй като по-късно не е ясно нито по какъв начин ще се харчат средствата, нито кой ще носи отговорност, нито дали българските жители желаят назначено от президента държавно управление да ръководи страната, безапелационна е Десислава Атанасова.

Тя заявява, че ГЕРБ постоянно взе участие в избори с една-единствена цел - повече доверие от повече български жители, естествено и победа. Всички други, които се обявяваха за наша опция, явно, не са такава - не са в положение да поемат никаква отговорност, имаше към този момент две благоприятни условия - април и юли, добави ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС. Смятам, уточни Атанасова, че търпението на българите ще се изчерпи, те желаят непоклатимост и сигурност, само ГЕРБ досега е потвърдил, че може да я обезпечи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР