Правителствата бавно започнаха да предприемат крачки към премахване на ограниченията

...
Правителствата бавно започнаха да предприемат крачки към премахване на ограниченията
Коментари Харесай

Как се възобновява туризмът по света?

Правителствата постепенно започнаха да подхващат крачки към унищожаване на рестриктивните мерки поради разпространяването на ковид. Но те деликатно обмислят какво да вършат и огромна част от границите по света остават затворени за елементарните туристи. Как се възобновява туризмът по света, вижте в канала във vbox7:

Кипър

Правителството на Кипър последователно анулира рестриктивните мерки във връзка с полетите от л етищата в Ларнака и Пафос , както и работата на летищата и хотелите. От 9 юни се възобновяват въздушните полети, разгласи министърът на превоза Янис Карусос. Туристите, които пътуват до Кипър, би трябвало да дават уверение, че не са заболели от COVID-19. За тези, които се разболеят по време на престоя си, могат да бъдат настанени в болница, която е пригодена единствено за туристи. Освен това страната е осигурила хотел за туристи под карантина.

Франция

Пътниците, които влизат в страната, като се изключи жителите на Европейски Съюз или идващите от Англия, ще бъдат подложени на наложителна карантина от 14 дни. Тази заповед ще продължи до минимум 24 юли. На 29 май беше обявено, че Лувърът ще отвори още веднъж порти на 6 юли.

Гърция

Премиерът на страната Кириакос Мицотакис заяви, че туристическия интервал стартира на 15 юни , когато сезонните хотели могат да одобряват още веднъж туристи.
 море iStock/Getty Images
Германия

Все още питейните заведения в Германия са затворени, само че заведенията за хранене отвориха порти на 18 май. От 29 май хотелите също одобряват посетители. Германският външен министър Хайко Маас заяви, че има намерение да отстрани рестриктивните мерки за страните от Европейски Съюз от 15 юни.
 туризъм iStock/Getty Images
Турция

Ресторанти, кафенета, паркове, спортни уреди, плажове и музеи ще отворят още веднъж от 1 юни. Капалъ чаршия също се приготвя да отвори порти на 1 юни.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР