Правим всичко възможно да спрем купуването на гласове или поне

...
Правим всичко възможно да спрем купуването на гласове или поне
Коментари Харесай

Антон Кутев: Опитваме се да спрем купуването на гласове

Правим всичко допустимо да спрем пазаруването на гласове или най-малко да го ограничим, в случай че не може да го спрем дефинитивно. Това съобщи в ефира на представителят на служебното държавно управление Антон Кутев. 

" С изборите свършихме две доста значими неща. Имаше проблем с машините. Ясно е, че 1200 машини не са задоволителни и във всяка секция е по-добре да има по две, само че е ясно и че 1600 машини бяха под въпрос и се оказа, че успяхме да доставим тези машини. Факт е, че машините са доставени. Надявам се, че до идващите избори към този момент ще има задоволително машини, с цел да има във всяка секция по две. Имаме и различен проблем с изборите – пазаруването на гласове. Правим всичко допустимо да го спрем или най-малко да го ограничим ", уточни той.

По думите му служебният кабинет извежда на чисто нещата, които са се случвали в ръководството на страната. " Никога не съм си представял дълбочината на това неприятно ръководство, което заварихме ", съобщи Кутев. 

В момента имаме положително осъществяване на бюджета и пари в него има, само че служебното държавно управление не може да харчи нищо друго, също така, което му е написано. Ние не можем да създадем актуализация, тъй като нея я прави Народното събрание, разяснява още Кутев.

" 50-те лв. от пенсиите не бяха планувани в бюджета. Те бяха планувани до април. За да ги платим, отнякъде трябваше да намерим 100 млн. Всички обществени заплащания, които вървяха преди този момент, бяха заложени в бюджета до април и по-късно трябваше да се търсят отнякъде. Борисов би трябвало да даде няколко пояснения. Няма по какъв начин 1.5 милиарда от „ Автомагистрали “ и още 7 милиарда от други компании да са били раздадени без поръчки без да е знаел. Ако не е знаел, значи не е за министър-председател. Ако е знаел, би трябвало да изяснява ", сподели още Кутев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР