Правим всичко по силите си, за да запазим българските производители,

...
Правим всичко по силите си, за да запазим българските производители,
Коментари Харесай

Министър Нинова: Правим всичко по силите си, за да запазим българските производители, а за газа - има варианти

Правим всичко по силите си, с цел да запазим българските производители, а за газа - има разновидности. В това увери през днешния ден министърът на стопанската система Корнелия Нинова.

„ Инфлацията, цените на тока и газа, приходите на хората сега са най-важните въпроси. Правителството отпусна обезщетения за компаниите, усили минималната работна заплата. Сега би трябвало да се оправим с цената на газа. Имаме разновидности за това, сподели тя при визитата си в текстилния цех „ Искра “.

Министърът благодари на служащите и ги поздрави с идния 1 май, Ден на труда. Тя съобщи, че държавното управление би трябвало да оказва помощ на работодатели, които милеят за българското произвеждане и българската стопанска система и които поставят старания да я развиват. „ Лично аз и екипът на Министерството на стопанската система и промишлеността сме сложили като безспорен приоритет запазването на българското произвеждане. Правим всичко допустимо да помогнем в тази сложна обстановка. Държавата застава във ваша поддръжка. С помощта, която ние осигуряваме и вашите старания, дружно би трябвало да спасим промишлеността в тези тежки времена “, уточни Нинова, представена от Нова тв. 

„ Знам, че един от най-големите проблеми е нелоялната конкуренция и че страната би трябвало да затегне митническия надзор върху вноса от трети страни на съзнателно фактурирани занижени цени, с цел да можем да дадем поддръжка на българското, на родното произвеждане “, добави още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР