Правим с мой съветник списък на българи в чужбина, които

...
Правим с мой съветник списък на българи в чужбина, които
Коментари Харесай

Кирил Петков търси емигранти да работят в МВР, службите и новата антикорупционна комисия

Правим с мой консултант лист на българи в чужбина, които имат уместно обучение, с цел да влязат в Министерство на вътрешните работи, новата комисия " Антикорупция ", специфичните служби, разгласи министър-председателят Кирил Петков в предаването " Лице в лице " на БТВ.

" Шансът Гешев да почисти системата е нулев ", добави министър председателят и по тази причина оправда за какво се постанова да внася извън хора за работа в правоохранителните органи.

Кирил Петков поздрави всички публицисти, които вършат " медийни разкрития " за злоупотреби и описа за отчета на испанските управляващи за пране на пари, получен в Министерство на вътрешните работи, в който има и фотография на Бойко Борисов.
[[nid:124193]]
Премиерът сподели, че има задоволително данни за закононарушения по медиите, които не се проверяват от прокуратурата, и даде образец: " Божков е споделил през уикенда, че е давал пари на Горанов ".

" Работим по много случаи в Министерство на вътрешните работи и ДАНС, по които се събират доказателства, и съм им споделил, че имат цялостна независимост.

Един от знаците, че се движиш в вярната посока, е да видиш по какъв начин Делян Пеевски от първия ред в Народното събрание нещо вика.

Цялата цел е да почистим страната от бремето на корупцията, в което е затънала в последните 30 години.

Хората усещат с корема си, че за първи път от 30 години има хора, които работят в техен интерес. "

Това добави още министър председателят по БТВ.

Американски софтуерни компании са сондирали премиера Кирил Петков дали може да трансферират свои програмисти от Украйна в България, с цел да няма риск за тях и тяхната работа по време на възможен въоръжен спор с Русия. Петков е събрал министъра на стопанската система, Министерство на вътрешните работи и ДАНС, за " да провеждат тактика тези хора да идват у нас и по време на рецесията да работят отсам ".

" Всичките капацитети за нахлуване са там. Русия в случай че реши, има цялата образувана бойна група, която може да влезе в Украйна. И остава решението на Владимир Путин. Продължавам да се надявам, че война няма да има, че това е блъфиране, тъй като действителният краен резултат не е ясно къде ще отиде ", сподели Кирил Петков.

Имаме разновидности по какъв начин да запазим енергийната система, към този момент съм диалози с Европейска комисия евентуално да спрем отчасти износа на ток, добави той. Обследват се разновидности за полутечен газ през Неа Месемврия. АЕЦ била подсигурена с гориво за две години, тъй че възможна енергийна рецесия да не се усети от българските семейства.

Премиерът Кирил Петков похвали качествата на декана на сингапурския клон на влиятелното бизнесучилище INSEAD Илиян Михов, само че във връзка изявленията, че той ще е новият началник на Българска народна банка, изясни, че всяка партия в обединението ще предложи претендент, те ще показват концепции и ще се избере най-хубавият.

Петков сподели още, че няма да строи АЕЦ " Белене ", а вероятно ще работи за нови реактори в АЕЦ " Козлодуй ". А във връзка с интерконектора с Гърция сподели, че всяка седмица разменя СМС-и с гръцкия си сътрудник Кириакос Мицотакис по развиването на плана.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР