Правим разработката вече повече от три години и търсехме варианти

...
Правим разработката вече повече от три години и търсехме варианти
Коментари Харесай

Нов метод, разработен от български екип, ще улесни изследванията на пациентките по време на инвитро

Правим създаването към този момент повече от три години и търсехме разновидности да използван способ за надзор на стимулацията на яйчниците без ултразвук и хормонални проучвания.

Това сподели е ефира на „ Добро утро, Европа “ доктор Явор Владимиров, който е част от български екип, създал нов способ за следене и надзор на яйчникова стимулация за инвитро лекуване, с който се икономисват до 2 000 лева разноски на двойките по време на инвитро процедура.

Ултразвукът като способ е на повече от 60 години, а медицината от дълго време търсеше метод, посредством който да се понижи потребността от този способ. Регулярното ултразвуково проучване и взимане на кръв се прави през извънредно къси интервали от време, до момента в който трае инвитро лекуването, а това постоянно е обвързвано и с разноски за пациентите за пътешестване, нущувка и така нататък, изясни доктор Владимиров. Ние намерихме този метод като опция, а той ще спести доста време, както и средства на пациентките, изясни лекарят.

Методът към този момент е заинтригувал и доста чуждастранни сътрудници на българския екип, а лекарите се надяват използването му да помогне на от ден на ден двойки да се снабдят с дете.

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР