Правим поредната решителна крачка по пътя към победата. Тя трябва

...
Правим поредната решителна крачка по пътя към победата. Тя трябва
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Трябва победа на левите ценности, здравия разум и справедливостта |

Правим следващата решителна крачка по пътя към успеха. Тя би трябвало да бъде победа на левите полезности, здравния разсъдък и обществената правдивост. 

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София по време на среща с президента Румен Радев, вицепрезидента Илияна Йотова, водачите и претендентите за народни представители на " Българска социалистическа партия за България " от 23, 24 и 25 МИР в столицата.

Лидерът на столичните социалисти съобщи, че Българска социалистическа партия е партия, за която всеки е значим и никой няма да остане зад борда на обществената правдивост. " Ако успеем да преобладаваме в идващия парламент, ще поставим грижи за най-уязвимите. Имаме съответни цели към които се стремим. Не би трябвало да има нито един пенсионер, който да живее под линията на беднотия, нито една майка, която да не може да се грижи пълноценно за децата си, нито едно дете, които гладува, студува и не може да учи и играе. Не би трябвало да има фамилии, живеещи на мрачно, на студено и в недостиг ", безапелационен бе Паргов.

По думите му живеем в мъчно и комплицирано време, в което сме връхлетени от здравна, икономическа и енергийна рецесия, от инфлация и неустановеност.

„ Но има една институция, която се потвърди като остров на непоклатимост и сподели, че с неотстъпчивост, избистрен разум и мисъл за хората, положителните хрумвания могат да се осъществят и да се трансфорат в политики. Това е президентската институция. Ген. Румен Радев и Илияна Йотова безспорно я извършиха със наличие ", уточни той и добави, че Българска социалистическа партия ги поддържа от цялото си сърце.

Той посочи, че президентът Радев и вицепрезидентът Йотова са знак на края на едно корумпирано ръководство и на една ера на боязън и безизходност.

" Свитият пестник на президента въодушеви хиляди по площадите и те споделиха " Не " на мафията и задкулисието. Но работата е свършена единствено на половина. Нищо не е извоювано до момента в който всичко не е извоювано ", означи още Паргов.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София прикани хората да излязат на 14 ноември и да упражнят правото си на избор. " Гласувайте с №33 и №6, с цел да победи лявото, рационалното и честното в политиката ", прикани Калоян Паргов.

„ Българска социалистическа партия осъзнава отговорността си пред народа и Родината. Решени сме, можем и знаем по какъв начин да променим и измъкнем България от блатото, в което се намира “, сподели Христо Проданов, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия За България “ в столичния 23 МИР.

„ Чест и отговорност е да съм част от тази листа, която е сплав сред младост, опит и висок професионализъм “, съобщи той.

Проданов уточни, че от година и половина България се намира в дълбока политическа рецесия.

„ В тази конюнктура на раздрана социална тъкан, на фона на непрекъснато покачващите се цени, на обществена, енергийна и здравна рецесия след 2 седмици ще би трябвало да се сформира болшинство в Народното събрание и държавно управление, които да извадят България от всички тези рецесии. Тази отговорност се пада на всички партии, които се декларират против статуквото, против което ние се борим и което 12 години ръководи България “, посочи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР.

„ В 45-ото и 46-ото Народно заседание ние от Българска социалистическа партия показахме и доказахме, че сме партията, която е гласът на разсъдъка, на българите, които желаят да живеят в обективна, обществена и постоянна страна “, безапелационен бе Христо Проданов.

„ Българска социалистическа партия е партията, която в никакъв случай не е изоставила българските жители в най-трудните моменти. Сега сме в същата обстановка. Без Българска социалистическа партия България няма да може да излезе от рецесията, да има постоянно държавно управление и работещ парламент “, сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 24 МИР Георги Свиленски.

„ Само дружно можем да променим България, когато спечелим президентските и парламентарните избори. За трети път Българска социалистическа партия застава пред вас с открита стратегия и експерти във всички области – енергетика, обществена политика, стопанска система, опазване на здравето, професори, доценти, доктори. Потенциал, който няма по какъв начин да бъде недооценен “ изясни Свиленски.

По думите му Българска социалистическа партия е партията, която поредно се грижи за ползите на обществено слабите и онеправданите, на тези, които мъчно могат да се оправят в изискванията на енергийна рецесия и обществена рецесия.

„ Българска социалистическа партия има решения за всяка една от тези рецесии “, посочи Георги Свиленски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР