Правим анализ на сегашната ситуация, ще излезем с официално становище,

...
Правим анализ на сегашната ситуация, ще излезем с официално становище,
Коментари Харесай

Хасан Азис: ДСП е политическият ясновидец на събитията, които следват

Правим разбор на сегашната обстановка, ще излезем с публично мнение, само че то е ясно, че всеки поддържа майките на деца с увреждания. Държавно стопанско предприятие е политическият ясновидец на събитията които следват. Можем да ви кажем какво ще стане и след месец. Това съобщи в предаването „ Лице в лице'' по БТВ зам.-председателят на Сдружението на общините в България и кмет на Кърджали Хасан Азис.

"Едно ръководство, което продължава повече от 10 години не може непрекъснато да търси виновност в БПС. Никой не се съмнява, че Движение за права и свободи е фактор. Движение за права и свободи желае едно стабилно държавно управление и страна. Очакваме предварителни парламентарни избори и ние сме "за " този акт ", сподели още той.

"В момента има една неверна политика - били увеличени парите за хората с увреждания, само че въпроса не е за раздаването на едни пари. Въпроса е за вярното систематизиране. Политиките за децата с увреждания са значими ", добави зам.-председателят на Сдружението на общините.

"Имаме благоприятни условия, които би трябвало да бъдат осъществени и с поддръжката на властта. Например Казанлък има съдействие с Китай и сполучлива китайска инвестиция. Само 22 общини имат такова съдействие, което е извънредно обезпокоително. Искаме повече китайски вложения ", приключи Хасан Азис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР