Правило 1. Плюх на диетите и започнах да изучавам хранителните

...
Правило 1. Плюх на диетите и започнах да изучавам хранителните
Коментари Харесай

Тежко Наднормен Борсов Играч Свали 100 Кила Без Диета Само С Тези 7 Правила! Вижте Ги!

Правило 1.

Плюх на диетите и започнах да уча питателните субстанции. Оказа се, че цялостен живот съм страдал от дефицит на омега 3 мастни киселини. Забележете, че нито една диета не ви споделя това и тук е огромната неточност. Аз трансформирах менюто си по този начин, че да получавам в задоволителни количества нужните ми субстанции. И знаете ли какво стана? Апетитът ми към бонбоните и чипса отпадна от самосебе си. Просто към този момент не ми се ядяха. Вероятно в тях се съдържа някое от веществата, които по-рано са ми липсвали.

Правило 2.

Излекувах стомаха си. Нямате визия какъв брой е значимо стомахът да е здрав. Хората постоянно преяждат, тъй като стомахът им не може дейно да извлича от храната нужните му субстанции, тялото се паникьосва и се запасява с мазнини. Освен това проблемите с храносмилането предизвикат възпаления, които се отразяват върху хормоналния декор. Яжте по-често пробиотици (кисело мляко, йогурт) и артикули с верни храносмилатенли ферменти.

Правило 3.

Обмислих по кое време дремя. Важно е да възстановяваме съня си. По-рано да лягаме и по-рано да ставаме. Всеки проблем със съня води до напълняване и повода отново е в хормоните. Безсънието трансформира хормоналния декор, от което непрекъснато ви влече към сладкото и мазното. Това усилва равнището на кортизол, който ви тласка да ядете бързи закуски, с цел да преборите депресията. Но нездравата храна дава краткотрайно облекчение и предизвика производството на кортизол отсега нататък.Да не приказваме за това, че нощем напряко ни се желае да влезем в хладилника и да излапаме нещо за „ здрав сън “.

Правило 4.

„ Порових “ в главата си. Още за кортизола. Наричат го още „ хормон на напрежението “. Ако спите неприятно, организмът изпада в стрес. Факта, че стресът въздейства на апетита, го знаете и без мене. Започнах да медитирам и да пресъздавам в моето схващане всеки идващ ден. Визуализацията е методика в източните изкуства. Тя направлява въображението да основава облика на мечтаната от вас реалност, работи на умишлено и подсъзнателно равнище. Аз се избавих от напрежението, а с него и от килограмите.

Правило 5.

Научих за детоксикацията. След няколко месеца четене стигнах до раздела за детоксикацията. Разбрах, че организмът съхранява непотребните отрови в мастните кафези. В оня миг към този момент бях свалил 70 кг, само че трябваше да се отърва от още 30. Значи точно в тях са останали всичките ми отрови. Така се увлякох по детоксикацията. Започнах да „ плакна “ вътрешностите на органазима си с алкални течности – вода с лимонен сок, ябълков оцет, зелени сокове. Ядях доста зеленчуци, кълнове, фибри, написа " За дамата ". Последните 30 кг смъкнах много по-бързо от първите 30, а ми се струваше, че би трябвало да е противоположното. Всички отслабващи знаят какъв брой е елементарно да започнеш да отслабнеш и какъв брой мъчно се дават последните килограми.

Правило 6.

Спрях да се безпокоя за пари. Колкото по-малко зависите от парите, толкоз по щастливи и стройни ще бъдете. Преместих се в по-евтино жилище, започнах да разходвам по-малко за движимости и джаджи, започнах даже да отглеждам зеленчуци. И парите към този момент ме вълнуват по-малко. А когато се ядосам, зная, че мога да изям един домат, който съм отгледал самичък. Това е по-добре, в сравнение с да подслаждаме напрежението с шоколад.

Правило 7.

За да решиш казуса си с тежестта, би трябвало един път вечно да признаеш пред себе си: ти не си подобен генетично, не и поради тежкия кокал, а си пълен, тъй като си ленив. За да оправиш с тежестта си, би трябвало да не се боиш от този свят. На мен ми помогнаха медитациите и визуализацията и се избавих от преследващите ме психотравми.

Около 65-70 % от моите познати страдат точно от „ прочувствено затлъстяване “. Мнозина живеят толкоз некомфортно в окръжаващия ги свят, че подсъзнателно се усещат в по-голяма сигурност в „ защитната “ си обвивка от мазнини. Звучи, несъмнено, много необичайно, само че такава е истината.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР