Правилното разпределение на пространството е важно за дома ни. Подходящо

...
Правилното разпределение на пространството е важно за дома ни. Подходящо
Коментари Харесай

Дайте воля на фантазията си с ергономичните врати Diadoors

Правилното систематизиране на пространството е значимо за дома ни. Подходящо решение в тази ситуация са ергономичните порти, които Diadoors предлага: плъзгащи, чупещи или въртящи - най-новата наклонност в модерния интериор. Те рационално овладяват пространството посредством вярно делене на помещението и основават още потребни площи, изясняват производителите на порти Diadoors.

Какво прави вратите Diadoors водач в областта на блиндираните и интериорните порти?

„ Всяка врата Diadoors е основана особено за клиента по самостоятелен план и размер. Модерната фабрика и висококвалифицирaният ни екип могат да осъществен мечтаната визия за вашия дом или офис! ”, дават отговор производителите от „ Оптроника ” - българската фирма-производител на блиндирани и интериорни порти с патентована комерсиална марка Diadoors - знак на европейско качество и конкурентна цена.

Презентация на Блиндирани порти

Сигурни, постоянни и елегантни, блиндираните порти Diadoors се създават от стоманена патентована структура от затворен профил, с панти, предпазени с пасивни шипове. Те се оферират в комбиниране с красиви декоративни панели и надеждна заключваща система.

Презентация на Интериорни порти

Красиви, изящни, неповторими - постоянно са в звук с новите трендове - интериорните порти Diadoors се оферират в разнообразни серии, а материалите, от които са направени, варират от ламинирани плочи до недопечен или фурнирован МДФ. Касите към тях могат да са с прави или заоблени форми, а первазите са с отплата - още веднъж прави, заоблени или профилирани.

За повече информация ни посетете на:

https://diadoors.com

или в магазините ни в Пловдив:

Център за порти Диадорс

Пловдив, ЖР „ Тракия ”, ул. „ Недялка Шилева ” №4 (Гербера 2)

Шоурум Пловдив

бул. „ Васил Априлов ” №31
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР