Правилното работно облекло е ключът към постигането на желаната хигиена

...
Правилното работно облекло е ключът към постигането на желаната хигиена
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за работното облекло под наем

Правилното работно облекло е ключът към постигането на мечтаната хигиена и сигурност на работното място. Допълнително – то способства за положителния имидж на компанията, защото сполучливо основава положително първо усещане и прави чиновниците по-разпознаваеми. С две думи – добре изглеждащото и чисто работно облекло приказва за професионализъм.

Ние от предлагаме, без значение от бранша и размера. С нашите услуги подсигуряваме постоянно чисто и добре изглеждащо облекло, както и оптималната оптимизация на бюджета и разноските ви.

А дали това е подобаваща услуга за вас? Днес ще ви разкажем повече за нея, като ще се фокусираме върху всички значими и постоянно задавани въпроси по отношение на работното облекло чартърен.
Кое е по-евтино – да закупим работно облекло или да го наемем?
Въпреки че еднократната покупка на работно облекло може да наподобява като много положително решение в началото, тя е обвързвана с редица други непредвидени разноски. Те включват пране, поддръжка, корекция и така нататък

От друга страна – работното облекло чартърен не крие никакви скрити такси. С нашата услуга получавате точна цена на месец според от броя на работното облекло и честотата на промяната му, като ние поемаме всички спомагателни разноски свързани с поддръжката.

Това прави. Нека ви разкрием какво в действителност включва тя:

Изработка на нужното облекло

Поддръжка и разчистване

Спазване на всички законови стандарти по отношение на облеклото

Смяна на изгубено или развалено облекло

Изпълняване на сезонни промени в потребността на бизнеса ви

Логистични услуги сред обекта ви и пералнята
 
Мога ли да персонализирам работното облекло по отношение на потребностите на моите чиновници?
 
Да, несъмнено! Всички наши варианти за работно облекло могат да персонализират по отношение на вашите потребности, без значение дали това включва забавен дизайн, прибавяне на джоб или унищожаване на копчета.

Ако желаете изцяло, то нашите дизайнери ще ви оказват помощ да го постигнете. Нашата съществена цел е комфортът и сигурността на вашите чиновници, по тази причина постоянно се стараем да ги подсигурим.
Какви са изискванията за доставка на работно облекло чартърен?
 
След като извършите своята поръчка, дружно ще договорим изискванията на доставката, в това число и периода. Крайното време зависи от това от какъв брой облекло се нуждаете и какво е то.
Има ли разлика в работните дрехи?
 
Да, другите работни дрехи, могат да имат огромни разлики, изключително по отношение на спазването на стандартите на сигурност. Нашето работно облекло следва всички законови отговорности и стандарти и това го прави най-хубавото решение на пазара. Като наемете работно облекло от сигурен реномиран източник като Lindström, получавате гаранция, че облеклото е направено от най-хубавите материали.
Чистота и хигиена – каква е разликата сред двете?
 
Повече от 90% от хората считат, че облеклото им към този момент е чисто, откакто е изпрано. *

Това е едно извънредно постоянно срещано неверно схващане. Хигиената е доста повече от това да изперем облеклата с елементарни препарати в домашни условия. Това разчистване ще отстрани забележимите замърсявания, до момента в който хигиеничното разчистване прониква надълбоко и отстранява невидимата нечистотия, бактериите и другите патогени.

За доста браншове това домашно пране, както и елементарните перални услуги, не дават отговор на законовите условия. Това води до рискови обстановки за чиновниците и работодателите, които са виновни за сигурността на работещите.

*Данни от Европейската асоциация за текстилни услуги (ETSA).
Как Lindström ще ни помогне да реализираме бизнес задачите за стабилно развиване?
 
Една от нашите съществени цели е да извлечем оптималната стойност от продуктите, които към този момент съществуват. Затова поправяме над 4 милиона работни дрехи всяка година и постоянно насърчаваме повторна приложимост на текстила, тъй като при нея отпечатъкът се споделя от няколко консуматори. Облеклата, направени по поръчка, имат 30% по-висок въглероден отпечатък спрямо нашата сбирка за многократна приложимост.

Около 60% от въздействието на СО2 се получава от прането на облеклото. През последните 30 години ние се постарахме да усъвършенстваме оптимално процеса на пране и сполучливо намалихме потреблението на вода и сила с 50%.

Ново работно облекло се създава единствено когато това е нужда. По този метод предотвратяваме складирането на неизползвани дрехи при нашите клиенти. Използваме единствено най-качествените материали, ремонтираме ги и ги използваме наново, когато е допустимо. Така оптимално усилваме живота на работното облекло.

Когато виталният цикъл на нашето работно облекло завърши и то не може да се употребява повече, ние му даваме нов живот като нов артикул или суровина за друга промишленост. До 2035 година считаме, че ще можем да ви предоставим услуга за работно облекло с нулеви въглеродни излъчвания.

Ако желаете да научите повече – свържете се с нас на тел: +359 2 841 11 10  или ни пишете на .

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР