Правилно подбраната пола тип молив подхожда почти на всяко момиче.

...
Правилно подбраната пола тип молив подхожда почти на всяко момиче.
Коментари Харесай

Подчертай главното: стилни пролетни визии с пола тип молив

Правилно подбраната пола вид молив подхожда съвсем на всяко момиче. И, в случай че тази пролет сте подготвени да добавите тази елегантна дреха към вашия дрешник, тогава вижте стилните варианти и модерните визии!

Спокойна визия с бяла пола 

Бялата пола вид молив в композиция с обичаните ти маратонки и обемния пуловер ще сътвори стилна и спокойна визия за мързеливия съботен брънч или извършването на покупки в неделя.

И в случай че сте малко обезпокоени, че тази композиция образно ще ви съкрати краката, обърнете внимание на полите с дължина до коляното или намерете вид с дълбока цепка.

Стилна визия с кожена пола   

Кожената пола вид молив е стилно и мощно изказване. Можете да я носите със спокойни блузи или овърсайз пуловери, а можете и да добавите ярка пола със самоуверено горнище.

Пола с ярки десени  

Полата вид молив с геометрични фигури ще ви помогне да добавите акцент към офисната визия. Обърнете внимание, че горнището би трябвало да е оптимално неутрално. Дънките и ленените ризи със спокойни нюанси ще стоят доста добре.

Кадифена пола

Кадифето е съвършеният вид за празнична вечеря или дълго чакана среща. Особено стилно полата от този внимателен материал ще наподобява с транспарантно горнище

Бизнес визия с черна пола  

А черната пола вид молив дружно с овърсайз пуловера основава чудесна визия за офис работата или бизнес срещата.

Трикотажна пола 

Стилна и комфортна визия за тези, които са привикнали да прекарват уикенда в комфортни облекла, само че не са подготвени за безкрайните спортни екипи. Въпреки това, трикотажните костюми са добре съчетани освен с маратонки, само че и с токчета, и се вписват съвършено във всекидневието.

Елегантна пола с пайети 

Пайетите, несъмнено, са за празник. Но с цел да не наподобявате на новогодишна елха напролет, прибавете към пайетите нещо умерено и еднотонно горнище и обувки в звук.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР