Правилните и приятелски отношения с родителите му до голяма степен

...
Правилните и приятелски отношения с родителите му до голяма степен
Коментари Харесай

Запознай се с нашите: Сигурни тактики да станете снаха-мечта

Правилните и другарски връзки с родителите му значително ще дефинират бъдещите връзки с вашия фаворит. Те могат да бъдат и решителен фактор дали ще станете семейство един ден. Ще стане ли свекървата ваша втора майка или причина за бракоразвод? Дали бащата на вашия фаворит ще потупа сина си по рамото одобрително или ще го посъветва да стои надалеч от вас?

Запознайте се с тези 7 сигурни метода да накарате родителите му да ви харесват:
Не закъснявайте

Позволихте ли си да закъснеете с повече от тридесет минути? Знайте, че нито скромният ви външен тип, нито чаровната ви усмивка ще ви спасят.

Родителите на евентуалния жених най-вероятно ще одобряват благосклонно всяко опрощение, било то среща със непоколебим началник или липса на паркоместа. Първото усещане обаче е безнадеждно провалено. Струва си да дойдете на срещата в точния момент, изключително в случай че е в действителност значимо за вас.

Бъдете спокойни

Напълно обикновено е да се притеснявате. И това в прочут смисъл е даже комплимент към родителите му, тъй като демонстрирате съществено отношение към техния наследник. Така че няма потребност да криете страстите си, освободете ги и се отпуснете.

В противоположен случай съществува риск да изглеждате неискрени, напрегнати и неемоционални. Не забравяйте, че имате работа с бъдещи родственици. Насладете се на диалога.

Говорете

Мълчанието е злато, само че не и този път. Вашата задача е да покажете какъв човек сте, а с цел да извършите това, е значимо да участвате в диалога. Ако не се чувствате комфортно да говорите прекалено много за себе си, не се колебайте да попитате родителите на младоженеца всякакви въпроси.

Например: Как са се срещнали? Имат ли обичан албум със фотоси от тяхната младост? Основното нещо е да не прекалявате, тъй като другояче изглеждате като раздразнителен фанатик.

Не бъдете претенциозни

Най-добре е да оставите претенциите по отношение на менюто, температурата на въздуха и така нататък за себе си. Изключение е сериозна алергия, само че в случай че родителите на приятеля ви ви чакат за вечеря, го помолете да ги предизвести за това.

Ще бъде неловко, в случай че не съумеете да опитате множеството от ястията, които майка му грижливо е приготвила. Опитайте се да не фокусирате вниманието си върху това, което не ядете, а да поискате повече от ястието, което харесвате.

Намерете причина за комплимент

Не прекалявайте с ласкателствата, тъй като не желаете да изглеждате като измамник и манипулатор, нали? Също по този начин изключителната почтеност никога не е това, което се изисква от вас. Бъдете дипломатични. Не забравяйте да намерите причина за хвалба и откровено удивление. Ако нещо ви е направило усещане, не забравяйте да кажете на събеседниците си. Това ще провокира взаимна благосклонност и приятна атмосфера.

Подкрепете индивида

Не забравяйте, че вашият мъж също ще направи своите изводи въз основа на резултата от срещата. Той ще се нуждае от вашата поддръжка още повече, в случай че майка му и татко му прекарат цялата вечер в диалози какъв брой е несръчен и по какъв начин ги е изненадал, като е довел смислено момиче в къщата.

Родителите не се избират и връзките варират. Ще живеете с мъжа, а не с роднините му, тъй че не се опитвайте да бъдете против него, с вярата да спечелите утвърждението на родителите му.

Бъдете тактични

Не забравяйте, че родителите на този човек са от друго, нормално по-консервативно потомство. Оставете „ голата “ рокля и стилните къси панталони за бурните празненства. За срещата с родителите му предлагаме да се облечете непретенциозно, само че умерено изтънчено.

Това важи и за обноските - без целувки в ухото и без еротични подмятания по време на фамилни диалози.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР