Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои

...
Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в обединението, в това число бяха подкрепени в зала от госпожа Ива Митева и господин Тошко Йорданов. Това написа в профила си във Facebook началникът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

"Няма справедливи и професионални причини зад поименната подигравка против мен, като се има поради, че всички гласоподаваха единомислещо. Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достолепие ", написа още тя.
Думите на Бориславова са в отговор на обвиняванията на ръководителя на парламентарната група на "Има подобен народ " Тошко Йорданов, съгласно който тя носи отговорност за създалата се обстановка. Йорданов назова Бориславова "слаб правист " и акцентира, че поради нея предходният ръководител на регулаторния орган Иван Иванов се завръща на поста.

Към своя пост Лена Бориславова разгласява и няколко фотоси от дипломирането си, както и фотография, на която носи тениска с надпис "Harvard ". Припомняме, че Тошко Йорданов бе охулен за дрескода, който бе избрал за Народното събрание през днешния ден. Председателят на ПГ на "Има подобен народ " бе облечен с тениска с надпис "Harvard law " (Харвардско право бел.ред.). Върху нея Йорданов носеше сако, което обаче смъкна щом се излезе на парламентарната естрада.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР