Правилата ще се прилагат за платени услуги, но доставчиците на

...
Правилата ще се прилагат за платени услуги, но доставчиците на
Коментари Харесай

Нова Колосална Промяна При Тв Операторите! Засяга Пряко Всички Абонати В България! От 1 Април Вече Ще Имаме Право Да

Правилата ще се ползват за платени услуги, само че доставчиците на гратис наличие също могат да се възползват от тях. Полза от тези разпореждания ще имат и доставчиците на онлайн наличие, защото към този момент няма да им се постанова да получават лицензи за страните, в които пътуват техните клиенти ", се споделя в изказване на зам.-председателят на Европейската комисия Андрус Ансип, комисарят по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел, българският министър на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и членовете на Европейския парламент Павел Свобода и Жан-Мари Кавада.

Отмяната на рестриктивните мерки, които не позволяваха на европейците да употребяват при пътешестване абонаментите си за цифрови медии и наличие, е нов триумф на цифровия обединен пазар след ефикасното унищожаване на таксите за роуминг, от което се употребяват потребителите в цяла Европа от юни 2017 година насам, прецизира Нова телевизия. Новите правила са директен отговор на измененията в държанието и навиците на европейските жители, които употребяват нови технологии, написа Блиц. Между 2010 и 2014 година разноските на потребителите за видео абонаменти са се нараснали със 113 на 100 годишно, а сред 2014 и 2015 година броят на потребителите се е нараснал с 56 на 100. Поне 29 милиона души (5,7 на 100 от потребителите) в Европейски Съюз биха могли да се възползват от трансграничната преносимост, като в бъдеще техният брой ще нарасне доста.

Очаква се до 2020 година той да доближи до 72 милиона души. Почти 60 на 100 от младите европейци декларират, че опцията да употребяват абонаментите си при пътешестване е значим въпрос при избора на онлайн услуги. Преносимостта на тези услуги дава отговор на желанията на потребителите, като в същото време ще помогне на доставчиците да усилят броя на клиентите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР