Прави впечатление, че парламентарно представените политически сили бързо припознаха диалога

...
Прави впечатление, че парламентарно представените политически сили бързо припознаха диалога
Коментари Харесай

Стефан Янев: Надявам се диалогът между партиите да не е безпринципен

" Прави усещане, че парламентарно показаните политически сили бързо припознаха разговора като основен инструмент за политическо деяние и държание. Много се надявам този разговор да не бъде непоследователен ". Това е написал служебният министър председател Стефан Янев в формалния си профил във Facebook.

" Политическите сили не би трябвало да отстъпват от уговорките, които са поели пред своите гласоподаватели – за възобновяване на държавността и за премахване на всички тези порочни практики, които белязаха политическия и икономическия живот в страната през последните 30 години и които попречиха нейното обикновено демократично развиване ", споделя той.

" Институционалният метод, който е моят метод за политическо деяние и държание, както и уважението към позицията, която сега заемам, ме възпират да споделя в конкретика упованията и опасенията, които имам във връзка с протичащите сега политически процеси и във връзка с това, което следва.

Разчитам на дейната гражданска позиция и на зрелостта на българското общество да противостоят на всички опити за възпроизвеждане, под каквато и да е било форма, на модела на неефективно, компрометирано и безконтролно ръководство ", написа още Янев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР