Прави впечатление, че основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс е извънредно

...
Прави впечатление, че основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс е извънредно
Коментари Харесай

Бил Гейтс през 2015 г.: Чака ни вирус, много по-смъртоносен от еболата

Прави усещане, че създателят на "Майкрософт " Бил Гейтс е изключително деен в обществените мрежи и осведомителните канали от началато на пандемията около новия ковид. Всъщност американският милиардер още преди пет години озадачи огромна част от международното население, когато в една от много по-редките си изяви тогава предизвести, че "в скоро време на човечеството му следва конфликт с доста рисков вирус, който ще бъде даже по-смъртоносен от еболата ".

По думите на Гейтс през пролеттта на 2015 година "вирусът ще болести извънредно огромен % от международното население и никой народ няма да бъде задоволително квалифициран, с цел да го предотврати ".

Сега, откакто от американската компания "Пфайзер " тържествено оповестиха, че тяхната ваксина е с 90% резултатност против COVID-19, милиардерът също се изрече по тематиката в изявление за CNBC.

Ако всичко се развие по проект, имунизацията на "Пфайзер " ще бъде първата ваксина, която до края на октомври ще получи нужното лицензиране да се ползва, уточни Гейтс.

Случайно или не, точно Пфайзер е една от фармацевтичните компании, в които създателят на "Майкрософт " има вложени акции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР