Прави впечатление, че носителят на първия мандат не предприема никакви

...
Прави впечатление, че носителят на първия мандат не предприема никакви
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: ГЕРБ не полагат никакви усилия да реализират първия мандат

Прави усещане, че носителят на първия мандат не подхваща никакви дейности да си обезпечи болшинство. Това е много симптоматично, каза в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия съпредседателят на " " ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

Не знам дали мисълта им е за избори до дупка, само че е явно, че първият мандат няма да се състои, добави той.

Ген. Атанасов разяснява и размяната на остри реплики по време на днешните съвещания на президента Радев с Демократична България.

Ние отидохме на тези диалог за да се разиска съставянето на държавно управление, само че организирахме напълно различен диалог – по тематиката за оръжието за Украйна. Ние сме подготвени да получим третия мандат и сме подготвени с проект той да бъде осъществен, само че първо би трябвало да се положат старания при първия и втория мандат. Не виждам никакви старания от страна на с първия мандат. Има вид препоръчано от държавно управление да бъде определено, само че не от тези от които му се желае – Демократична България и Политическа партия, а от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, с които към този момент са така наречен хартиена коалиция, съобщи съпредседателят на Демократична България.

Той разяснява и предлагането на водача на Бойко Борисов за седмица обществен спор за изборните промени.

Ние първи предложихме да бъде основана комисия, която да седне и да се разиска умерено тематиката в границите на един месец. Този опит да се трансформират разпоредбите преди избори за да са преференциални на някого е контрапродуктивен и ще ни върне във времената, когато имаше стотици хиляди невалидни бюлетини. Това се прави не толкоз за възможни предварителни парламентарни избори, що се касае за локалните избори. Те ще създадат опит да укрепят позициите си в локалната власт, тъй като тя е самобитен контейнер за централната власт, уточни ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

По думите му, в случай че първият мандат не бъде осъществен, може да бъде формиран кабинет с втория мандат на Политическа партия, защото има заплаха с третия мандат да бъде формирано държавно управление вид Беров, при което няма да е ясно кой ще носи отговорността.

Правителството ни е належащо поради толкоз многото рецесии, които би трябвало да бъдат решавани, акцентира съпредседателят на Демократична България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР