Прави се проверка по случая със SMS-те, искащи пари, заяви

...
Прави се проверка по случая със SMS-те, искащи пари, заяви
Коментари Харесай

Председателят на КЗП: Прави се проверка по случая със SMS-те, искащи пари

Прави се инспекция по случая със SMS-те, искащи пари, съобщи ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Магдалинчев.

" Имали сме сходни случаи с приемане на SMS-и и искане на пари, с цел да се спре даден абонамент. Дори сме се произнасяли, само че би трябвало по някакъв метод и операторите да станат виновни, да се намерения за ново законодателство ", сподели Магдаличнев, представен от Българска национална телевизия.

По случая има инспекция и ще се произнесем в границите на месец. През мрежите на операторите въпреки всичко текат тези нередности и би трябвало да им е вменена отговорност, съобщи още Магдалинчев.

Той разяснява и тематиката за пласиране на цигари на възпитаници: " Ще се създадат инспекции дали се продават тютюневи произведения на малолетни, в минали интервали сме установили подобен проблем. Не постоянно тези, които пушат пред учебно заведение са ги придобили от магазина, от време на време са ги взели от родители и другари. Трябва да има надзор ".

Относно наргилетата са готови текстове за смяна на закона, с цел да се приравнят наргилетата към тютюневите произведения и да не са отвън възбраната за пушене на закрито и от малолетни, добави той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР