Прави се опит за налагането на нов световен ред в

...
Прави се опит за налагането на нов световен ред в
Коментари Харесай

Нейнски: Прави се опит за налагането на нов световен ред в Близкия изток, а и не само там

Прави се опит за налагането на нов международен ред в Близкия изток, а и освен там. Това сподели в предаването " Тази заран " по bTV някогашният ни външен министър Надежда Нейнски.

" Това, което виждаме през последните месеци и години, приказва за опит за налагане на нов международен ред. Русия стартира една огромна война, която е най-голямата след края на Втората международна война. Индия прегърна национализма, а в Израел на власт пристигна най-консервативното държавно управление. И Китай става все по-агресивен към Тайван ", разясни тя

Бившият ни външен министър сподели още, че има доста неща, за които Доналд Тръмп може да бъде нападнат, само че по негово време са се случили " четири невиждани дипломатически пробива " – със Судан, с Мароко, с ОАЕ и с Бахрейн бяха подписани съглашения.

" Джо Байдън пък приготвяше съглашение, чиято орис все още не е известна, сред Саудитска Арабия и Израел ", уточни още Надежда Нейнски. За нея всичко това е било част от процеса за нормализиране на връзките в Близкия изток.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР