Прави чест на Христо Иванов че не каза критична дума

...
Прави чест на Христо Иванов че не каза критична дума
Коментари Харесай

Егото и ограничените възможности провалиха Лозан Панов

Прави чест на Христо Иванов че не сподели сериозна дума за Лозан Панов. Достойно и мъжко държание. Безспорно първокласен човек, само че противопоказен за политика, не тъй като няма качества и не може да стане, а тъй като политиката е екипна, отборна игра. Това разяснява анализаторът Илиян Василев на страницата си във Facebook по отношение на президентския избор. 

" Нито инициативния комитет, който го издигна, нито Инициатива Правосъдие за всички, да не приказваме за Демократична България имаха нещо общо с акцията му, не по тяхно предпочитание, а по стремежи на персоналния му пиар. Всичко, което те правеха бе в съгласие и инициирано като проект и обръщение от " фамилния " пиар, която просто обсеби акцията и прекъсна връзката му с другите екипи ", разяснява Василев и попита как да получиш поддръжката на Демократична България и да разшириш периферията, като хората не виждат взаимни изяви, координирани послания? Когато отсъстваш с ярки послания по основните тематики на съвремието.

Според него детайлностите към този момент нямат значение. Дни преди изборите, виждайки, че тактиката на фамилния пиар, се сгромолясва и Панов е надалеч, даже от вероятното показване, вземат решение да търсят повода отвън себе си. И тук е непростимото - като не съумяваме ние, да ударим и тези, които ни поддържат. Егото е ужасяващ консултант, изключително при комбиниране с лимитирани благоприятни условия. Каквито и рецензии да имаше Панов към Демократична България, можеше да ги резервира за след изборите - по този начин се прави.

" Нямам визия кой заплаща на въпросния фамилен пиар, несъмнено е че някой заплаща. Никой нямаше изключително очаквания, че при Румен Радев има място за мощен претендент на анти-ГЕРБ вота, изключително толкоз късно и с толкоз монотематично говорене, само че анти-ДБ претендент никой не е очаквал. Лозан Панов няма по какъв начин да се крие зад пиара си, тъй като е негово решението с кого и по какъв начин да прави акцията си. Още в мига, в който разбрах за избора му за основен консултант знаех, че неуспехът е евентуален ", написа анализаторът.

Според него популярност богу, " няма да се осъществя продължението на този сюжет, а точно тайния и дистанциран от ГЕРБ претендент за министър председател и прочие подмолни интриги, които близки до Борисов ментори на пиара бяха подготвили ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР