Правейки значително отклонение от минали години, всеобхватната тема сред най-големите

...
Правейки значително отклонение от минали години, всеобхватната тема сред най-големите
Коментари Харесай

Според най-горещите тенденции за 2024: десет свежи идеи за маникюр

Правейки доста отклоняване от минали години, всеобхватната тематика измежду най-големите трендове в хубостта и модата през 2024 година е удобството. През 2024 година залагаме на лекотата и простотата и това важи с идентична мощ за най-големите трендове в маникюра и лака за нокти за годината.

Заповядайте на единственото всеобхватно ревю, отдадено на хубостта и здравето в България. Ако се интересувате от нови артикули, съоръжение и услуги от промишлеността за хубост и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и желаете да сте в крайник с настоящи трендове и нововъведения на сектора, би трябвало наложително да посетите  Arena of Beauty !


 Опитайте тези 7 горещи грим трендове на 2024  Опитайте тези 7 горещи грим трендове на 2024  Опитайте тези 7 горещи грим трендове на 2024  Опитайте тези 7 горещи грим трендове на 2024
Елегантни покрития, минималистичен дизайн на ноктите, по-къси дължини и изискани актуализации на класическите стилове като френския маникюр - това е " горещото " в света на маникюра тази година.

Готови ли сте да ги опитате?

Вижте в галерията по-долу кои са топ тенденциите за красиви нокти през 2024 година:
 10 горещи трендове в маникюра през 2024  10 горещи трендове в маникюра през 2024  10 горещи трендове в маникюра през 2024  10 горещи трендове в маникюра през 2024
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР