Правенето на секс в колата е чудесен начин да разнообразите

...
Правенето на секс в колата е чудесен начин да разнообразите
Коментари Харесай

3 истории за опасностите на секса в кола

Правенето на секс в колата е превъзходен метод да разнообразите интимния си живот. Много двойки прибягват до него, когато имат потребност от нови чувства и все пак не им доближават храброст да вършат секс пред очите на хората.

Почти всеки се възбужда, представяйки си се в разнообразни ъгли на съприкосновение със буен сътрудник на задната или предна седалка на колата.

Сексът постоянно е буен, сантиментален и от време на време даже хазартен, тъй като в никакъв случай не можете да бъдете сигурни, че сега на кулминационната точка любопитен чиновник на КАТ или инцидентен минувач няма да огледа през прозореца.

За страдание, не всяко премеждие в автомобила приключва толкоз разтърсващо, както във филмите " за възрастни ", написа jenata.blitz.bg.

Защото друго прилагателно, което може да опише правенето на секс в колата, е рисково. Всеки е чувал истории, в които завладените от изпепеляваща пристрастеност сътрудници са не запомнили да сложат колата на " ръчна " и в процеса на ритмично клатене незабелязано се озовават в някой водоем.

Днес обаче няма да приказваме за тях. А ще споделим с вас опита на трима водачи, получили ужасни психически контузии, откакто са решили да задоволят пристрастеностите си по този метод.

Тънки и остри

„ Обади ми се и ми сподели, че преди малко е излязъл от автосалона с новата кола ", стартира описа си дама в един от форумите.

Момичето се зарадвало доста поради придобивката, също както и приятелят ѝ. " И по този мотив взех решение да се барна: въпреки всичко не се знае дали след шампанското, с което ще поливаме колата, няма да се озовем на задната седалка. И бях права! ", продължава тя.

Паркирайки край селска къща, героите на тази история, опиянени от пенливото вино, пристъпили към финалната част от тестовото шофиране на кросоувъра с всички произлизащи от нея последствия.

" Спряхме се на класическата мисионерска поза на задната седалка. За благополучие, размерите ѝ го позволяваха ", споделя младата дама.

Тя била единствено по секси долни дрехи и високи токчета. В припадък на пристрастеност почнала безмилостно да драска с дългите си нокти гърба на колегата си, а с десния си крайник - кожената тапицерия на предната седалка.

В един миг приятелят ѝ въпреки всичко реагирал на подозрителните звуци и останал в потрес - колата въпреки всичко нямала и ден. Настроението му на момента паднало, а дружно с него (за няколко дни) - и всичко останало.

Внушителен размер

За да внесе малко ярки краски в интимния си живот, мъж на междинна възраст предложил на скромната си брачна половинка да вършат секс в нейния също толкоз непретенциозен автомобил Ford Fiesta.

След като посветил няколко нощи на гледането на немски филми за възрастни, той открил, че една от най-вървежните пози в " автомобилния " секс е позиция, при която мъжът седи на задната седалка, а дамата - върху него, наведена сред предните седалки.

Съпругата се съгласила на приключението. С огромни страдания тя съумяла да се промуши през дребното пространство, подпряла се с лакти на облегалките на седалките и се приготвила за развлечение. И го получила!

Много скоро обаче почнала да усеща, че краката ѝ изтръпват и по тази причина предложила на брачна половинка си да сменят позициите си. И с това почнало най-интересното.

Мъжът ѝ нямал нищо срещу да опита още нещо диво, изключително откакто в мозъка му се въртели няколко любопитни разновидността (все отново по време на безсънните нощи съумял да натрупа много идеи). Но героите по този начин и не стигнали до тях, тъй като поради впечатляващите си размери дамата се заклещила сред седалките.

Вместо да ѝ помогне, виновникът за всичките ѝ неприятности почнал да се смее високо и даже си разрешил да ѝ пробута няколко съвета за изгодите от диетите и ходенето на фитнес.

Жена му, несъмнено, съумяла да се измъкне от неприятния капан, само че историята с интимността, по разбираеми аргументи, завършила на момента.

Неподходящ полет

Младеж решил да изведе новата си другарка отвън града. Като един същински романтик, той подготвил всичко належащо за една незабравима среща: картинно място на брега на реката, плейлист с лирични части, леки закуски и няколко презерватива, при положение, че първите им пъти се случат в колата.

След няколко часа диалози младежът минал в офанзива - погалил нежно голите колене на дамата, дарил я с няколко буйни целувки по врата и доста скоро тя била подготвена да се отдаде на изкушението. Младежът свалил надолу облегалката на седалката и поканил приятелката си да седне от горната страна.

Навън била адска горещина, а климатикът непрестанно духал в гърба на момичето. За ѝ спести неудобството, младият мъж решил да изгаси мотора и да отвори прозорците.

За жал, на героите на тази история не им било съдено да се любуват дълго един на различен. Преди да съумеят да преминат от въведения към деяние, голяма конска муха влетяла в купето на автомобила.

Чувайки жуженето към предното стъкло, момичето, което, както по-късно се оказало, имало под паника боязън от летящи инсекти, почнало да крещи и бързо изскочило от колата.

Романтичната среща завършила със сълзи, строшен нокът и травмирана душeвност. И при двамата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР