Правенето на секс изправени е начин да се измъкнете от

...
Правенето на секс изправени е начин да се измъкнете от
Коментари Харесай

Вижте 6 позиции за секс в изправено положение

Правенето на секс изправени е метод да се измъкнете от половата рутина и да изследвате другите зони на дома, да изживеете мечти и да се насладите на нови приятни прекарвания.
Правенето на секс изправен е занимателна и буйна процедура, която е част от плътския живот на доста двойки.
Адреналинът, който се отделя, когато вършиме секс изправен, може да направи срещата лавинообразна и за двама ви. Защо не се възползвате от този прилив на сила, с цел да изживеете това прелестно прекарване?

1. С тил, допрян на стената
Партньорите застават един против различен и мъжът оказва помощ на половинката си да „ виси” на торса му. Благодарение на придвижването напред-назад, което се основава, мъжът може да реализира в действителност надълбоко навлизане в тази поза. Вариант на тази позиция е да я практикувате, без да се облягате на стената или друга повърхнина, само че по тази причина обаче ще трябват яки мускули.

2. Задна прашка
Много двойки споделят, че тази поза, известна още като кучешката, е една от обичаните им позиции. Много е вълнуваща и не изисква доста старания от дамата. Проникването може да се реализира както през вагината, по този начин и през ануса. Когато става въпрос за управление на ритъма, всеки от участниците може да го направи. Въпреки това, който реши да поеме самодейността, ще има цялостна независимост да достави оптимално наслаждение на другия. Мъжът застава зад дамата, до момента в който тя огъва торса си, без да допира пода с ръце. По този метод, вместо да е на „ четири крайници “, тя стои наведена напред.

3. С крайници на пода
Мъжът застава зад дамата, с цел да може да проникне в нея, и в това време я гали с ръце по разнообразни елементи на тялото й. Контактът кожа с кожа в тази позиция е същинско възбуждане и за двамата. И най-хубавото от всичко е, че ръцете ви постоянно са свободни, с цел да се стимулирате още повече. За мъжете евентуално най-хубавото преимущество от всички е, че могат по-лесно да управляват еякулацията.

4. Ръчна количка
Тези, които имат същинска еластичност, могат да опитат тази позиция. Освен това тя изисква добра доза баланс. Жената би трябвало да се нарежда по този начин, като че ли ще извършва йога поза, наречена ширшасана, само че вместо да се облегне на личните си ръце, тя може да опря краката си на раменете на колегата си (който би трябвало да стои пред нея). В взаимозависимост от растежа си, той би трябвало да присвие малко личните си крайници, с цел да стартира навлизане. Движенията ще бъдат къси, само че могат да бъдат доста интензивни и приятни.

5. Еквилибристът
Това е друга позиция за правене на секс изправен, която изисква избрани физически умения и положително неизменност, с цел да се опитате да го усъвършенствате. Мъжът стои изправен и държи партньорката си с тил към него перпендикулярно на своето тяло. Жената би трябвало да сложи едната си ръка на пода, а другата във въздуха, балансирайки, до момента в който се прави проникването. В тази позиция проникването може да бъде вагинално или анално, според от усетите на двойката.

Правият секс: не всичко е обвързвано с навлизане
Този тип замяна на милувки не е единствено за навлизане, защото е допустимо да се практикуват и други действия като автомастурбация, ръчна стимулация на колегата и орален секс. Ако дамата го прави на мъжа, тя е добре да се наведе малко или да коленичи, или даже да седне на стол, до момента в който той остава прав. Ако мъжът подтиква дамата с език, той също може да коленичи пред нея. Друг вид е тя да се наведе, да се облегне на нещо, и по-късно да бъде стимулирате с език откъм гърба. Мъжът може да употребява пръстите си, с цел да подтиква нейната вулва или анус.

Много подобаваща поза за правия секс без навлизане е „ посетителят “.
Просто би трябвало да се изправите един против различен и да се приближите един към различен, до момента в който гениталиите ви се трият. Може да се наложи да огънете малко краката си за оптимален комфорт, само че това е всичко. Тази позиция е доста елементарна, само че може да сътвори в действителност буйна плътска среща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР