Правенето на политика сега е нелепо, а настоящата ситуация е

...
Правенето на политика сега е нелепо, а настоящата ситуация е
Коментари Харесай

Костадин Ангелов няма нужда от политика, за да осигури безопасни избори

Правенето на политика в този момент е неуместно, а актуалната обстановка е проблем пред целия народ. Тази обстановка изисква различен вид дейности, а не политика , настоя проф. Ангелов.

Той е уверен, че хората нямат потребност сега от правенето на политика. Единствено единението и рационалното мислене ще доведат до резултат, стана ясно по време на срещата при президента Румен Радев за съвещания преди идните парламентарни избори.
 Здравните управляващи демонстрират проект след президентския декрет за датата на изборите Обновена
Здравните управляващи демонстрират проект след президентския декрет за датата на изборите

Епидемията е непредсказуема, предизвестиха медиците

Тогава, когато е ясна датата на изборите, тогава здравните управляващи ще имат отговор на всички въпроси, които се задават .

Проф. Ангелов прикани да се мисли за всеки един български жител. Именно алтернативата дали да се мисли за изборите, или за обособения човек се е откроила по време на срещата при президента , съгласно тълкуванието на Костадин Ангелов. Той увери, че в случай че на президента му би трябвало помощ, с цел да вземе осведомено решение, здравните управляващи са подготвени да го срещнат с генеричната част на проекта .

Иначе управляващите работят по проект за изборите, само че с цел да бъде показан, би трябвало да е ясна датата . За да стъпва на съответни и ясни обстоятелства, този проект би трябвало да е обновен и показан непросредствено преди изборите.
 Румен Радев: Ваксинацията да не е определяща за изборите Обновена
Румен Радев: Ваксинацията да не е определяща за изборите

Трябва да се научим да живеем с ковид, в това число и да организираме избори

Ако в този момент представим един проект, съгласуван с дата, която не знаем, той ще бъде генеричен, безапелационен бе проф. Ангелов.

Възможностите за правото на глас на всеки един български жител са няколко: основаване на СИК, в които да гласоподават единствено карантинирани лица, СИК, в които да гласоподават лица, сложени под изолираност и основаването на преносими СИК за гласоподаване за хората по домовете . Всички тези разновидности се обмислят от здравните управляващи.

Сега е време да мислим за здравето и живота на хората, дано да се съсредоточим върху това да се доближим до положителни резултати в борбата против ковид, прикани Костадин Ангелов. Нека да не прибързваме нито с наслада, нито с решения , сподели той.

" Не може мотивацията при взимането на решения да става с идните избори, както и обвързването с имунизационния проект ", подчертава той.

Здравните управляващи не се управляват от изборите за взимането на ограниченията против ковид, увери Костадин Ангелов. На този стадий страната работи по импровизирано оповестената дата от страна на президента Румен Радев за провеждането на изборите - 28 март.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР