Правехте любов по сметка. И ето го резултата след 9

...
Правехте любов по сметка. И ето го резултата след 9
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова към „сглобката“: Правехте любов по сметка и ето го резултата след 9 месеца – едно уродче, което не искаме…

Правехте обич по сметка. И ето го резултата след 9 месеца – едно уродче, което никой не желае да гледа. Да ви кажа – и ние не го желаеме. Така се обръща към ръководещите лекар Цветеслава Гълъбова в собствен нов пост.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Най-после едно авансово оповестено желание е изпълнено. Мария Габриел се отхвърли. Това е добре, че въпреки всичко най-малко един път думите съответстват с делата. Аз персонално се усещам безпределно афектирана от това детско държание на политиците ни, които се пробват да ни убедят, че всичко това е в името на стабилността и просперитета ни. Обидно ми е, че не съществуваме нито като обект, нито като индивид на тяхната политика.

Нас просто ни няма, нашите проблеми.

Нашата беднотия, демографския апокалипсис, мизерията, събирането на капачки за бъдеще, събирането на пари за лекуване на заболели деца и възрастни, неналичието на качествено и налично за ВСИЧКИ българи опазване на здравето и всичко, друго което вълнува нас – „ елементарните “ българи. А те – невероятните, мислят и приказват единствено за техните си цели – Шенген, еврозона и войната в украйна. Говорят за „ делкане “ на постове и промени на служби и правосъдна система. Ама не си мислете за същински промени. За тях те се изчерпват със промяна на шефовете. Така си обезпечават безоблачно бъдеще. А за нас остава обидата, че ни се подиграват с евтиното зрелище, което играят към този момент толкоз време. Да, но ние не сме обществени олигофрени. Ние, политици, не ви имаме вяра. То и вие не си вярвате, само че правехте обич по сметка. И ето го резултата след 9 месеца – едно уродче, което никой не желае да гледа. Да ви кажа – и ние не го желаеме.

И социолозите, политолозите и всякаквите там анализатори – СПРЕТЕ да ни облъчвате с това 40 % не желали да се върви на избори.

А останалите ШЕСТДЕСЕТ? Нали сме ужким народна власт, нали ужким болшинството трябвало да взема решение. Хайде, кажете за тези ШЕСТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА, които очевидно не са към тези четиридесет, които не желали.
И спрете с втората мантра – нямало да има нищо ново като резултат. Онзи ден Татяна Дончева го сподели и попита доста ясно – когато изследванията демонстрират, че няма нищо ново да има като резултат преди постоянни парламентарни избори, би трябвало ли да не ги организираме единствено тъй като няма да има ново. Изборите са лекарството за една народна власт. И дозата е QUANTUM SATIS /колкото е нужно/!
Призовавам всичколозите, обикалящи студията, както и питащите ги, и те да спрат да ни наскърбяват с тези евтини опорки. Ние не сме глупави. И напомням политиците – пазете се от гнева на търпеливия!

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР