Прав сте, г-н Радев, че доверието в НС е критично

...
Прав сте, г-н Радев, че доверието в НС е критично
Коментари Харесай

Цвета Караянчева с извънредно изказване за отчета на президента

Прав сте, господин Радев, че доверието в Народно събрание е сериозно ниско и този стеснителен факт се дължи на доста фактори, само че и на грубите и непремерени нападки на президента, който би трябвало да обединител на нацията, а не да раздава обидни квалификации, написа Блиц.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка днешното изявление на президента, в което Народното събрание бе наименуван " атрофирал " и " нотариат ". „ Катастрофичното говорене наподобява е желано от президента. В доклада си той приказва за заплаха от прекратяване на демокрацията. Мрачната картина незабавно беше подсилена от обвинявания към Брюксел. По-добре да го беше споделил напряко, че е поради мощната поддръжка от Брюксел за държавното управление ”, уточни тя.

След днешния тъмен доклад една засегнатост се открои - че парламентарната република атрофира. Парламентът обаче не трансфорат в нотариат, който утвърждава решенията на държавното управление, както президентът сподели - гласоподавателите са ни избрали да гласуваме точно по този начин и това е част от демократичния развой, за който толкоз сте се тормозили.

„ С цялото дължимо почитание към вас, всяка парламентарна група гласоподава по отношение на своята предизборна стратегия. И не, това назовава убиваща свободната воля на депутатите плутократски механизми. Това не се назовава н официализиращ решения, а се назовава отговорност към гласоподавателите, тъй като те са ни избрал гласуваме точно по този начин. И това е част от демократичния развой, за който толкоз сте се прите н президент ”, уточни Караянчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР