Прав е Митко Ганев - роди се нова политическа звезда!

...
Прав е Митко Ганев - роди се нова политическа звезда!
Коментари Харесай

Георги Марков: Ваня Григорова е много подготвена, харизматична, не е натрапена от посолствата, с добра реторика

Прав е Митко Ганев - роди се нова политическа звезда! Скоро не се беше случвало сходен изгрев, а България незабавно се нуждае от това, че й писна от бла-бла! Ваня е доста готова, харизматична, не е натрапена от посолствата, с добра изразителност. Момиче от народа, майка, хубава жена, с интелигентна глава.

Битката за София надвишава столицата. Защото е борба за естественото против ненормалното в политиката. 

Миро Севлиески се изказал за София, но е недодялан софиянец - Ваня била артикул на Митрофанова и ще ни извади от НАТО. Някакъв никакъв политолог Малинов от ДСБ, умъртвило Съюз на демократичните сили, и той недодялан софиянец пък споделил, че е план на Путин. 

Като софиянец от центъра на София, когато София беше единствено център, ще кажа: Ваня е артикул на София! Тя не е провинциална софиянка и не е артикул на Сорос и " Америка за България “!

Ваня не е неолиберална откачалка и популярност Богу. Защото неолибералният бяс, ислямизира и африканизира Западна Европа и разреши там да върлува миграцията на ножа и да се пролива християнска кръв. 

Днешните неолиберални комунисти надминаха руските. Цензурата им е убийствена. Онези бяха атеисти, но най-малко не унищожиха християнския темперамент на страните си и не унищожиха обичайния брак.



Силното на Ваня е, че не е план на Путин и не е план на Сорос. Ваня не е колониален, а български план, със лично " Аз “. Освен това не е ибрик на Посолството.

Ваня знае, че стачката е конституционно право, а не тероризъм! Ваня носи кръст, какъвто от Будапеща на запад, към този момент политиците не носят. Успех на Ваня в нейната задача да върне нормалността в политиката.

Нинова, която почитам, обаче доста се изложи. Не желае поддръжка от ГЕРБ. Мила ми Корнелия, ти не си на балотаж. Учила си право. Става дума за типичен мажоритарен избор. Партийните общински листи минаха и отпътуваха.

Деликатно, само че напълно обикновено, Ваня изиска поддръжката на всички софиянци - и от Левски, и от ЦСКА. Прочее, такава поддръжка изиска вярно и Терзиев. 

Бойко сподели истината. Ваня е по-подготвеният претендент. А Бойко е учен по ръководство - 3605 дни е управлявал България, два пъти София и 4 години Министерство на вътрешните работи.

Та, блага ми Корнелия - недей се нервира, че Бойко е справедлив и споделя истината. Така може да подразниш много гласоподаватели и да си го изкарат на Ваня, като не отидат да гласоподават. Това ли искаш?!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР