Практикуващите и езотериците използват карти Таро за планиране на предстоящи

...
Практикуващите и езотериците използват карти Таро за планиране на предстоящи
Коментари Харесай

Таро прогноза за следващата седмица-Близнаците ще имат късмет и вдъхновение, много успешна за Рак

Практикуващите и езотериците употребяват карти Таро за обмисляне на идни събития, както краткосрочни, по този начин и дълготрайни. Експертите са подготвени от най-хубавите таролози в страната и непрестанно усъвършенстват знанията си. С помощта на прогноза за таро за седмицата можете да постигнете задачите си и да избегнете доста неточности.

Овен

За Овните предстоящата седмица няма да е прекомерно лесна. Картата „ Съд “ в композиция с картата „ Император “ ви дава обещание проблеми в фамилията, които ще би трябвало да бъдат решени от мощна позиция. Опитайте се да почитате мнението на вашето семейство и не си позволявайте да бъдете грубо подложени на критика, с цел да не загубите доверието им.

Картата „ Глупак “ демонстрира нови планове или вероятни промени в персоналния живот в края на седмицата.

Телец

За Телеца прогнозата Таро за идната седмица не дава обещание успокоение и непоклатимост. Картата „ Обесен “ в композиция с картата „ Дявол “ предизвестява за прекалено потапяне във връзки или работа, а също по този начин демонстрира проблеми във значим за вас въпрос.

Опитайте се да не се спирате на съществуващото решение. Картата „ Първосвещеник “ демонстрира вероятната помощ на човек, който смятате за образец във всичко.

Близнаци

Близнаците ще имат шанс и ентусиазъм през идната седмица. Картата „ Страшния съд “ в композиция с картата „ Звезда “ ви дава обещание триумф в фамилни и персонални каузи, а също по този начин дава обещание ентусиазъм във значим за вас въпрос.

Картата „ Императрица “ може да демонстрира помощта на обичан човек и мощна прочувствена поддръжка при решаването на дълготраен житейски проблем. Опитайте се да се вслушате в препоръките на околните и да намерите време за обичаните си занимания: това ще ви помогне да запазите жизнеспособност и положително отношение.

Рак

За родените под съзвездието Рак идната седмица дава обещание да бъде доста сполучлива в областта на персоналните връзки. Картата на влюбените в композиция с картата на умереността може да изисква от вас да бъдете спокойни и сдържани във връзката си с обичания човек. Опитайте се да прекарвате повече време дружно, само че оставете на колегата си повече персонално пространство.
Картата „ Колесница “ демонстрира допустимо доближаване и нова стъпка във връзката ви и дава обещание съдбоносна среща към края на седмицата за самотните Раци.

Лъв

За Лъв тази юлска седмица дава обещание да бъде богата на събития и цялостна с промени. Картата „ Страшен съд ” в композиция с картата „ Магьосник ” дава обещание нови значими планове в работата, фамилни промени или внезапно увеличение на личностното израстване посредством духовни практики или медитация.
Картата на жрицата приказва за висока интуитивна сензитивност към значими за вас събития: пробвайте се да обръщате повече внимание на сънищата и не отхвърляйте вашите интуиции и чувства.

 

Дева

За Девите тази юлска седмица може да бъде изпълнена с нови запознанства и събития. Картата на жрицата в композиция с картата на колесницата демонстрира допустимо пътешестване, което ще обърне визията ви за хората и явленията към вас. Опитайте се да бъдете допустимо най-отворени и да бъдете оптимисти за измененията.
Картата „ Глупак “ дава обещание промени във вътрешното положение и началото на нов интервал в живота. С вярното отношение към протичащото се, ще можете да се възползвате от идните събития и за малко време да постигнете осъществяването на заветното си предпочитание.

Везни

За Везните идната седмица дава обещание да бъде постоянна. Световната карта в композиция с картата на влюбените демонстрира вероятни нови взаимоотношения или нови приятни условия във вашия разказ. Опитайте се да бъдете съпричастни с мнението на колегата ви и по двата значими за вас въпроса и можете в допълнение да укрепите връзките си.
Картата „ Колело на ориста “ дава обещание поддръжката на Висшите сили във значим за вас въпрос. Не се опасявайте да рискувате и е изцяло допустимо това, което желаете, да се окаже приятна изненада, попадайки право във вашите ръце.

Скорпион

За Скорпионите прогнозата за таро за идната седмица не предвещава нищо положително. Картата „ Маг “ в композиция с картата „ Император “ демонстрира нови условия във вашето семейство, които може да изискват решителни дейности и твърда позиция от вас.
Картата „ Присъда “ приказва за нуждата да се вслушате в мнението на околните си и да решавате противоречиви въпроси дружно. С дължимото внимание и почитание един към различен, можете да намерите излаз от сложна обстановка и да укрепите взаимното съгласие и почитание един към различен.

Стрелец
За огнения Стрелец идната седмица може да бъде същинско изобретение във всички сфери на живота. Картата „ Магьосник “ в композиция с картата „ Колелото на ориста “ приказва за ново начало, вероятно сбъдване на фантазия или ненадейно дълго пътешестване.
„ Звезда “ демонстрира нараснал интерес на противоположния пол и удивление от вашия гений. Опитайте се да не се давите в похвали и да различавате искреността от явната операция.

Козирог
За Козирозите идната седмица може да бъде изпълнена както с приятни изненади, по този начин и с отрицателни събития. Картата „ Смърт “ в композиция с картата „ Колелото на Съдбата “ обещава фрапантни промени, които непосредствено ще повлияят на прочувственото ви положение.
Картата „ Колесница “ демонстрира нуждата да се потърси съвет от обичани хора: с тяхна помощ можете освен да излезете от тестванията с чест, само че и да обърнете отрицателна обстановка във ваша изгода.

Водолей
За Водолей идната седмица може да бъде същинско облекчение от насъбраната отмалялост и проблеми. карта „ Дявол “ в композиция с картата „ Колесница “ демонстрира нуждата да се отдалечите и да погледнете какво ви тормози извън.

Картата „ Отшелник “ приказва за вероятната нужда от преразглеждане на обстановката, която ви тревожи: по-близо до уикенда може да се открият нови условия, които да повлияят на вашето душевно положение.

Риби

За Рибите идната седмица може да бъде изпълнена с провокации. Картата „ Колесница “ в композиция с картата „ Съд “ приказва за промени и нови условия в живота на вашето семейство и близки. Опитайте се да се отнасяте към всичко, което се случва, с комизъм и може би ще намерите елементарен и логически излаз от неприятна обстановка.

Картата „ Луна “ демонстрира допустима машинация от страна на обичан човек. Внимателно наблюдавайте събитията към вас и ще можете да разпознаете измамата в точния момент и да избегнете неприятности.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР