Практиката с плащането на организирани автобуси за извозване на протестиращи

...
Практиката с плащането на организирани автобуси за извозване на протестиращи
Коментари Харесай

Гунчева показа чат с обещания на Костадинов да плаща за автобуси на протестите

Практиката с заплащането на проведени рейсове за транспортиране на протестиращи от " Възраждане " беше доказана от отделилата се депутатка Елена Гунчева.

Гунчева разгласява вътрешнопартиен чат в Telegram, в който сътрудниците ѝ очевидно се провеждат за митинг - незнайно на коя дата.

Георги Георгиев пита " Ще има ли обезпечени рейсове? ", на което Цончо Ганев удостоверява и го поучава да събира хора.

" Събирайте, в случай че би трябвало и по 10 авгубиса. Ще взмеме пари назаем, в случай че би трябвало, само че ще ги платим. Трябва да съберем голямо голям брой народ ", написа в чата " Коце Възраждане " - Костадин Костадинов.

 Гунчева прави съпоставяне сред държанието на водача на досегашната си партия с дейностите на ГЕРБ.

" Да, доста хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят съвсем 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш най-малко 10 000 души от два милиона да те поддържат, къде си тръгнал? И единствено на своите членове, на които се спуска задача да вземат участие в митинг ли разчиташ да вземеш властта? ", разяснява тя.

" Не го одобрявах за ГЕРБ, не го утвърждавам и за досегашната ми партия. И съм го казвала неведнъж. Когато аз съм ходила на митинги, никой не ми е плащал за превоза, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно разбиране, а не по партийна заръка ", написа още Елена Гунчева, която разяснява, че даже при платените митинги " не се събира голямо количество народ ".

" Защото голямо количество народ се събира, когато ти имат вяра ", написа още тя.

Костадин Костадинов си призна, че еплащал за рейсове при митинги, когато Елена Гунчева напусна партията и го упрекна във финансови злоупотреби с пари, които се поставят на народните представители за приемни и специалисти.

Той твърди, че " Възраждане " в никакъв случай не криели, че си довеждат " агитки " с безвъзмездни автобуси до София - въпреки че тази процедура беше разкрита публично едвам откакто Гунчева се отдели.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР