Практиката на колективните покупки се прилага в Западна Европа от

...
Практиката на колективните покупки се прилага в Западна Европа от
Коментари Харесай

Стартира кампания за колективно купуване на климатици

Практиката на груповите покупки се ползва в Западна Европа от десетина години. Някои от страните към този момент се провели по 7-8 акции за групови покупки на разнообразни артикули. Целта им е на едно място да се съберат ползите на потребителите и на търговците, да се реализиран по-ниски цени на продажба /с отстъпки от 10 до 20%/, като се залага с преимущество на висококачествените произведения, обезпечи се безвъзмезден монтаж и прецизен период за осъществяването му.

Асоциация " Активни консуматори " за първи път у нас стартира акция за групова покупка на климатици. Защо навръх тях? Защото са различен вид на скъпата сила, обезпечават икономии за домакинския бюджет и инвестицията в тях може да се възвърне за 2-3 години. Освен това асоциацията обезпечава безвъзмездни проби на предлаганите уреди, спомагателна информация за тяхната поддръжка и употреба. Кампанията е част от план CLEAR-X, който се финансира от Програмата за научни проучвания и нововъведения " Хоризонт 2020 " на Европейския съюз (№ 101033682).

Какво значи групово закупуване?

Колективните покупки сплотяват обособени консуматори, които споделят общ интерес, създавайки мощна позиция при договаряне за понижаване на цената. Това дава доста по-голям стимул на търговците да оферират на потребителите по-големи отстъпки. Колкото повече консуматори се причислят, толкоз по-голяма е нашата мощ. Всеки апарат работи дейно и реализира по-дълъг експлоатационен живот, единствено в случай че се употребява и поддържа вярно. Ние ще предоставим на всички участници в акцията за групово закупуване експертни препоръки по отношение на потреблението и поддръжката на климатика.

Как работи груповата покупка на климатици?

В подтекста на груповото закупуване на климатици Българска национална асоциация " Активни консуматори " ще предложи на потребителите опцията за преференциална и безвредна покупка на качествени и ефикасни климатици, които са получили висока оценка в интернационалния лабораторен тест. За определени модели климатици ще получим предложения от разнообразни снабдители, ще договорим изискванията за продажба и ще изберем най-изгодната оферта за потребителите.

Кой може да взе участие?

- В акцията за групова покупка могат да вземат участие всички консуматори, които желаят да инсталират първокласен климатик в своя дом.

- Записването за групова покупка е гратис, а присъединяване е не обвързващо. Едва след получаване на офертата ще решите дали да закупите устройството при изискванията на груповата покупка.

Защо си коства да участвате в груповата покупка?

Защото ние се стремим да предложим на потребителите преференциална покупка на климатици и включен монтаж с добра оценка в лабораторен тест. Нашата цел е да реализираме допустимо най- добри условия за покупка, в това число цена, допустимо най-високо качество на услугата и професионален монтаж, нужен за (енергийно) ефикасната работа на климатика. Само климатици, които са постигнали задоволително висока оценка (добър или доста добър) в независимия лабораторен тест за съпоставяне на Българска национална асоциация Активни

консуматори, ще бъдат включени в офертата.

Регистрирайте се в този момент!

Груповатa покупка се прави като онлайн акция, тъй че цялата връзка ще се реализира посредством уеб страницата и имейла. Своята регистрация може да извършите на уебсайта www.obstapokupka.online. Регистрирайте се гратис за присъединяване в груповата покупка допустимо най-скоро. Ще получите не обвързваща оферта за групова покупка. След няколко седмици ще получите оферта за групова покупка по имейл адрес. По това време ще решите дали да закупите оборудването или не. Можете да закупите непосредствено от доставчика. Решението ще бъде ваше. Складовите наличия са лимитирани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР