Практически в речта не беше споменато нищо от това, което

...
Практически в речта не беше споменато нищо от това, което
Коментари Харесай

Политолог скочи на президента Румен Радев след новогодишната му реч: Той беше неканен на трапезата ни

Практически в речта не беше упоменато нищо от това, което беше реализирано през миналата година. Обикновено този вид обръщения на президентите включват тези две елементи – това, което е реализирано и това, което следва. В тази тирада нямаше нито от едното, нито от другото. Имаше декларация за лична позиция и нямаше даже и помен от някакъв опит за разбор на отминалата година. Така разяснява пред организация " Пик " новогодишната тирада на Румен Радев политологът доцент Антоний Гълъбов.

" Това е обезпокоително, тъй като, както самият президент самичък се изрази, той се подреди измежду неканените посетители на масата на българските жители, защото той по този метод дефинира политиката. Разбира се, че политиката няма нищо общо с това, само че той се подреди измежду неканените посетители на новогодишната вечер ", продължи с разбора си доцент Гълъбов.

Според него, президентът е бил освен натрапен посетител, а за следващ път е посочил, че неговата администрация, която написа речите му, е отвън отговорностите на самата институция.

" За страдание това за следващ път демонстрира, че президентската администрация седи отвън правомомощията, само че и отвън отговорностите на институцията ", приключи коментара си той.

/ПИК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР