Практически по цялата територия на Украйна бяха нанесени ракетни удари.

...
Практически по цялата територия на Украйна бяха нанесени ракетни удари.
Коментари Харесай

Посланикът на Украйна: Путин е като Хитлер!

Практически по цялата територия на Украйна бяха нанесени ракетни удари. Владимир Путин разгласи началото на нова вълна на експанзия. Украйна ще отговори, би трябвало да се пази от набези. Това съобщи украинският дипломат в България Виталий Москаленко.

Той дефинира дейностите на Русия като акт на война: “Това е офанзива против суверенитета и териториалната целокупност на нашата страна. Украйна засилва правото си на самоотбрана в сходство с интернационалното право”.

Москаленко прикани интернационалната помощ да работи неотложно: “Да се вкарат нови наказания на Русия, да се даде финансова и филантропична помощ на Украйна”. Тези ограничения са за да спре съветската експанзия. Според него глобите са единственият вероятен отговор на съветските дейности.

“Води се война. Ние сме нападнати от Русия. Действията на Путин повтарят дейностите на Хитлер през 1938-1939, когато той атакува Чехословакия и анексира Австрия”, безапелационен беше посланика в студиото на Нова телевизия.

Той сподели, че Украйна към този момент получава помощ от Англия, Канада и Полша. Потърсена е била помощ от България, само че отговорът е бил негативен.
ТЕМА преди 22 минути 759 преди 51 минути 458 преди 53 минути 3288
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР