Праисторическата ера се завръща в парк “Бачиново в Благоевград. Динозаври

...
Праисторическата ера се завръща в парк “Бачиново в Благоевград. Динозаври
Коментари Харесай

За първи път в Благоевград: Парк “Бачиново” се пренася в праисторическата ера с динозаври в реални размери


Праисторическата епоха се завръща в парк “Бачиново ” в Благоевград. Динозаври в действителни размери ще населят парковото пространство за един месец, освен това за първи път на територията на регионалния център. Всички поданици и посетители на града ще могат да посетят атракционния парк „ Живите динозаври и приказният свят на пеперудите “ от 25 август до 25 септември 2023 година
„ Живите динозаври и приказният свят на пеперудите “ е неповторима разходка в света на динозаврите, измежду 24 типа движещи се макета на праисторическите животни в действителни размери и 6 великански приказни пеперуди. Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любим на децата, и 4-метровият спинозавър.
Дино паркът дава опция за снимане в динозавърско яйце, втурване по алпийски тролей, обяздване на динозавър, както и скачане на батут за дребните фенове на праисторическите животни.
За деца до 3 година входът ще бъде безвъзмезден. За лица под 18 година билетът ще бъде на стойност 5 лв., а за възрастни – 10 лв.. Същите ще могат да бъдат закупени на място.
Деца под 14 години следва да бъдат с компаньон.
Изложбата е налична за гости всеки ден от 10. 00 ч. до 20. 00 ч.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР