PR специалистът Ива Екимова се оплака в профила си във

...
PR специалистът Ива Екимова се оплака в профила си във
Коментари Харесай

Истински ужас за Ива Екимова! PR специалистът се оплака, че я изнудват

PR експертът Ива Екимова се оплака в профила си във Facebook, че чужд човек я заплашва. Той се свързал с нея посредством обществената мрежа и я заплашвал, че ще прати и разгласява в медии и уеб сайтове порноклипове с нейно присъединяване, в случай че тя не се съгласи да се види с него.Екимова разгласи, че ще сигнализира ГДБОП за случая.

Ето какво написа тя във Facebook:

" Все не имах вяра, че извратеняци могат да стигнат до там да изнудват с несъществуващи видеа, които, видиш ли ще пратят в медии и ще качват в някакви уеб сайтове.

Хич нямаше да се занимавам с това, само че видях, че с въпросния профил (умишлено не го назовавам човек), който дори няма профилна фотография, имаме общи " другари " във ФБ.

Нарочно не го блокирах, с цел да имам доказателства за изнудването! Няма и да кача фотография, с цел да не се усеща значим, тъй като явно търси внимание!

Вече съм сезирала органите, които се занимават с това, а следобяд ще подам тъжба. На хората, които познавам от листата му, ще пиша персонално да го блокират или рапортуват.

Направо не е за поверие, по какъв начин е допустимо! Представете си в този момент, че на сходно нещо попадне подрастващ, който няма опит с он-лайн връзките!!!!!!! ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР